iPhone 7S – De ce va Alege Apple alta Denumire

iPhone 7S ar putea sa nu fie denumirea pe care compania Apple o va folosi pentru cele doua modele iPhone inferioare iPhone 8 lansate in septembrie.

iPhone 7S este denumirea pe care foarte multa lume o crede logica si sigura pentru cele doua modele de smartphone-uri care vor fi lansate impreuna cu iPhone 8 anul acesta. Denumirea este privita ca una logica deoarece aceste telefoane denumite iPhone 7S nu contin schimbari extrem de mari in raport cu seria iPhone 7, insa au totusi o schimbare de design interesanta, ele venind cu o carcasa de sticla in locul celei din aluminiu.

iPhone 7S ar putea fi totusi o denumire pe care compania Apple ar dori sa o evite, conform unui apropiat al managerilor celor din Cupertino. El sugereaza faptul ca denumirea iPhone 7S sugereaza faptul ca acest nou smartphone va avea imbunatatiri minore in raport cu seria iPhone 7, iar asta pentru ca ani si ani de telefoane iPhone din seria S ne-au confirmat faptul ca modelele de acest gen au imbunatatiri interne si nimic mai mult.

iPhone 7S, sau telefonul care este acum denumit asa, va avea nu doar imbunatatiri interne majore, ci si un design modificat, plus o noua functie foarte importanta, incarcarea wireless. Este adevarat ca design-ul general nu se va schimba deloc pentru panoul frontal, iar iPhone 7S va avea o carcasa care seamana extrem de bine cu cea a seriei iPhone 7, ea fiind totusi din sticla si neagand acele antene care o inconjoara.

iPhone 7S – de ce va alege Apple alta denumire

iPhone 7S apple denumire

iPhone 7S este intr-adevar o denumire care ar sugera faptul ca acest telefon ar duce imbunatatiri minore in raport cu iPhone 8 sau chiar seria iPhone 7. Desigur ca simpla alaturare a iPhone 7S si a iPhone 8 va sugera exact acelasi lucru, pentru ca al doilea va avea mult mai multe schimbari decat primul, iar acestea vor fi vizibile doar privindu-le panourile frontale, fara a citi lista de specificatii tehnice.

iPhone 7S ar putea avea totusi o alta denumire, mai exact, in discutie este din nou adusa folosirea sintagmei Pro si pentru seria iPhone. Acest jurnalist apropiat Apple sugereaza ca iPhone 7S va fi de fapt denumit iPhone 8, iar ceea ce stim ca iPhone 8 va fi numit iPhone 8 Pro, astfel incat intreaga serie de smartphone-uri lansate anul acesta ar urma sa fie iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone 8 Pro.

” … there’s no way Apple is going to call these devices “7S”. The S models have had minor cosmetic differences from the preceding year’s non-S iPhones, but these phones are sporting entire new designs. I also think that the “7S” name would contribute to the notion that Apple’s “S” phones are only modest updates, when the truth is that the S phones tend to get the bigger technical improvements.”

iPhone 7S ar putea fi desigur privit mai simplu de catre compania Apple, impreuna cu intreaga serie, astfel ca numerele ar putea disparea complet din denumiri. Mai exact, in loc de iPhone 7S si iPhone 8, am putea avea iPhone, iPhone Plus si iPhone Pro, iar aici sunt foarte curios sa aflu ce parere aveti voi despre aceasta idee privind noua serie de smartphone-uri ale Apple.