Prima Pagina iPhone 7S iPhone 7S – De ce va Alege Apple alta Denumire

iPhone 7S – De ce va Alege Apple alta Denumire

iPhone 7S ar putea sa nu fie denumirea pe care compania Apple o va folosi pentru cele doua modele iPhone inferioare iPhone 8 lansate in septembrie.

iPhone 7S este denumirea pe care foarte multa lume o crede logica si sigura pentru cele doua modele de smartphone-uri care vor fi lansate impreuna cu iPhone 8 anul acesta. Denumirea este privita ca una logica deoarece aceste telefoane denumite iPhone 7S nu contin schimbari extrem de mari in raport cu seria iPhone 7, insa au totusi o schimbare de design interesanta, ele venind cu o carcasa de sticla in locul celei din aluminiu.

iPhone 7S ar putea fi totusi o denumire pe care compania Apple ar dori sa o evite, conform unui apropiat al managerilor celor din Cupertino. El sugereaza faptul ca denumirea iPhone 7S sugereaza faptul ca acest nou smartphone va avea imbunatatiri minore in raport cu seria iPhone 7, iar asta pentru ca ani si ani de telefoane iPhone din seria S ne-au confirmat faptul ca modelele de acest gen au imbunatatiri interne si nimic mai mult.

iPhone 7S, sau telefonul care este acum denumit asa, va avea nu doar imbunatatiri interne majore, ci si un design modificat, plus o noua functie foarte importanta, incarcarea wireless. Este adevarat ca design-ul general nu se va schimba deloc pentru panoul frontal, iar iPhone 7S va avea o carcasa care seamana extrem de bine cu cea a seriei iPhone 7, ea fiind totusi din sticla si neagand acele antene care o inconjoara.

iPhone 7S – de ce va alege Apple alta denumire

iPhone 7S apple denumire

iPhone 7S este intr-adevar o denumire care ar sugera faptul ca acest telefon ar duce imbunatatiri minore in raport cu iPhone 8 sau chiar seria iPhone 7. Desigur ca simpla alaturare a iPhone 7S si a iPhone 8 va sugera exact acelasi lucru, pentru ca al doilea va avea mult mai multe schimbari decat primul, iar acestea vor fi vizibile doar privindu-le panourile frontale, fara a citi lista de specificatii tehnice.

iPhone 7S ar putea avea totusi o alta denumire, mai exact, in discutie este din nou adusa folosirea sintagmei Pro si pentru seria iPhone. Acest jurnalist apropiat Apple sugereaza ca iPhone 7S va fi de fapt denumit iPhone 8, iar ceea ce stim ca iPhone 8 va fi numit iPhone 8 Pro, astfel incat intreaga serie de smartphone-uri lansate anul acesta ar urma sa fie iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone 8 Pro.

” … there’s no way Apple is going to call these devices “7S”. The S models have had minor cosmetic differences from the preceding year’s non-S iPhones, but these phones are sporting entire new designs. I also think that the “7S” name would contribute to the notion that Apple’s “S” phones are only modest updates, when the truth is that the S phones tend to get the bigger technical improvements.”

iPhone 7S ar putea fi desigur privit mai simplu de catre compania Apple, impreuna cu intreaga serie, astfel ca numerele ar putea disparea complet din denumiri. Mai exact, in loc de iPhone 7S si iPhone 8, am putea avea iPhone, iPhone Plus si iPhone Pro, iar aici sunt foarte curios sa aflu ce parere aveti voi despre aceasta idee privind noua serie de smartphone-uri ale Apple.

 • Kar1na

  o mare prostie, au mai facut ei asta cu “the new ipad”

 • Leo MC

  „ani si ani de telefoane iPhone din seria S ne-au confirmat faptul ca modelele de acest gen au imbunatatiri interne si nimic mai mult.“

  4s – Siri
  5s – touch ID
  6s – 3D Touch (precum și alte alte tehnologii integrate în ecran).

 • egrimisu

  Si între 6s și 7 de ce a fost logica schimbarea numelui dacă nu a fost o schimbare majora de design? Îmi pare rău sa constat ca in ultima vreme articolele sunt slabe sau foarte slabe, fie nu transmiți nimic in cel 4-5 paragrafe pe care ai obiceiul sa introduci intr-un articol, fie îți dai cu părerea și cel mai rău articole care anunța schimbări de versiune dar fără un changelog precis. Păcat, mare păcat.

 • jhonny

  @egrimisu Se “inspira” si el asa e trendul, ( cand pasiunea devine afacere) asta e rezultatul.

 • shapk

  Eu i-as spune Iphone 7 Glass si Iphone 7 Plus Glass. Ca singura diferenta notabila fata de seria precedenta va fi carcasa de sticla

 • Srb Srb

  de ce?
  avem linii simple acum:
  ipad si ipad pro
  macbook si macbook pro
  imac si imac pro
  care este problema? simplificarea este solutia
  ma astept si la iphone si iphone pro

 • Srb Srb

  pai siri si 3d touch cam sunt interne 🙂 adica se refera ca exteriorul nu se modifica cu nimic (exceptie dupa mine facand 5s ce s-a schimbat butonul home cu touchid si acel inel)

 • Srb Srb

  de 2 ani Apple simplifica denumiriile
  au inceput cu Macbook si Macbook Pro
  au continuat anul acesta cu ipad si ipad pro
  cred ca urmeaza iphone si iphone pro

 • Florin Gabriel Haja

  Doar tehnica de marketing, pentru ca i-a schimbat culoarea din gri in negru lucios si i-au schimbat foarte puțin spatele iPhone 7 pare mult schimbat fata de 6. Serios, doar Jet Black aș cumpara. Altfel, aș opta pentru un 6s Plus, pentru ca se simt la fel in mana variantele pe celelalte culori.

 • Florin Gabriel Haja

  Dar după iPhone si iPhone Pro ce ar urma? iPhone 2 si 2 Pro? :))

 • Srb Srb

  nu asta ar fi problema…pt ca si la macbook nu baga macbook 2 si macbook pro 2 nu?

 • Leo MC

  Extern, toate telefoanele arata la fel ca în 2007, doar ca-s mai mari…

 • Srb Srb

  eeeee nu nu…tu te referi poate la forma lor, dar marginile sunt facute altfel, mai subtiri sau mai groase, alte materiale sticla sau plastic sau aluminiu sau ceramica sau etc…deci sunt mai multe indicative
  El se referea ca la seria S nu au facut modificari exterioare…sa mareasca fizicul,sau sa schimbe materialul sau forma (in romb patrat etc)

 • Cristian

  Totuși pentru mine mi se pare o mare prostie, deci mare păcat, știm deja că domnul Tim Cook a luat decizia să renunțe la această tradiție cu denumirea “S” de când a inventat Steve Jobs !

 • Cristian

  Mai ales cand o sa fie viitorul iPhone Pro, sună ca o tâmpenie, deci cu toată denumirea a fost luat de la primul MacBook Pro după anul 2006 de când a apărut oficialul !

 • Florin Gabriel Haja

  La MacBook a fost dintotdeauna regula de a nu schimba denumirea, nu era afișat în magazin ca Mid-2011 MacBook

 • Srb Srb

  da si la ipad vad ca merg pe aceeasi idee…eu asa sper, deja prea multe numere aiurea
  Eu zic ca o sa fie ok

 • creed

  Tare îmi este ca anul asta se vor numi in felul următor : iPhone 8 / iPhone 8 Plus / iPhone 8 Pro . :))

 • RaduD

  Cred intr-adevăr ca se va renunța la numere. Cum ar suna, peste ceva timp IPhone 15…?

 • Leo MC

  5s – dark grey in locul negrului; amprenta

 • Srb Srb

  da am zis ca la 5s a fost acel inel in culoarea caroseriei de pe spate 🙂

 • Florin Gabriel Haja

  Au băgat Jet Black, ca să pară schimbarea mare. Atunci de ce nu a fost direct iPhone 6 după 5?