UBER – Noua Functie Importanta pentru Clienti

UBER a lansat o noua functie foarte importanta pentru clienti si soferi, acestia putand discuta prin intermediul unei functii de mesagerie text/chat.

UBER, una dintre cele mai importante aplicatii de taximetrie din lume, a fost actualizata zilele trecute si se pare ca pentru ea a fost implementata o noua functie foarte importanta. Mai exact, vorbim despre o noua functie pentru aplicatia UBER care le permite clientilor sa discute mai usor cu soferii care le preiau cursele, compania americana intelegand ca vechile metode de contact erau nepotrivite.

UBER a implementat acum un nou sistem de mesagerie in aplicatia folosita pe iPhone si Android, aceasta permitandu-le clientilor sa discute cu soferii fara a-i mai suna sau a le trimite SMS-uri. Practic, vorbim despre un chat in care noi putem scrie orice dorim si soferii vad mesajele noastre, la care pot raspunde foarte rapid tot prin intermediul aplicatiei UBER, asa ca intregul proces este foarte simplu.

UBER are aceasta noua functie disponibila in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru iPhone si Android, desi in lista de schimbari pentru ea nu este mentionata schimbarea. UBER a testat noua functie pentru o buna perioada de timp inainte de a decide sa o ofere pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca vorbim despre un sistem care si-a dovedit eficacitatea inainte de a fi lansat oficial.

UBER – noua functie importanta pentru clienti

uber functie importanta clienti

UBER are functia de mesagerie listata printre optiunile de contact pentru soferii care accepta o cursa, ea fiind listata acolo cu denumirea chat. In momentul in care o accesam, aplicatia UBER ne va permite sa trimitem orice fel de mesaje, impreuna cu caractere emoji, sau chiar locatia noastra mai exacta, astfel incat soferi sa ajunga mai usor la noi daca harta il directioneaza in mod gresit.

UBER a gandit aplicatia pentru soferi astfel incat aceasta sa le citeasca automat mesajele acestora pentru ca ei sa fie in continuare atenti la drum. UBER le va permite soferilor sa raspunda chiar folosind doar caractere emoji, iar noi vom sti daca mesajul trimis a fost livrat sau chiar citit de catre sofer, deci nu ne vom intreba daca acesta a citit ceea ce i-am spus si daca stie ceea ce vrem de la el.

UBER a implementat noua functie in intreaga lume, insa citirea mesajelor se va face in mod corect doar in unele limbi, nu si in cea romana, in cazul in care sunteti sofer. UBER implementeaza functii noi pentru a usura mereu interactiunea dintre clienti si soferi, dar si pentru a le face viata primilor mai usoara, mai ales ca acestia s-au tot plans din cauza numeroaselor probleme pe care platforma le are.