iPhone 8 – Cum Functioneaza NOUL Buton Home

iPhone 8 are cea mai buna veste confirmata pentru modul in care functioneaza butonul Home si noua zona pentru functii care sunt disponibile in iOS 11.

iPhone 8 va avea un nou buton Home virtual integrat de catre compania Apple, iar acesta il va inlocui pe cel fizic 3D Touch implementat anul trecut in iPhone 7. Noul buton Home virtual al iPhone 8 este implementat pentru ca Apple este obligata sa renunte la cel fizic dupa ce a extins ecranul pentru a acoperi intregul panou frontal al smartphone-ului, o schimbare care merita facuta chiar si cu un asemenea compromis.

iPhone 8 nu a avut detalii dezvaluite pentru acest buton Home pana acum, insa iOS 11 din HomePod ne ofera cateva detalii in legatura cu el. Mai exact, noul buton Home virtual al iPhone 8 va fi inclus intr-o zona speciala de functii, iar aceasta va putea fi redimensionata, dar nu se stie daca de catre utilizatori, sau daca de catre compania Apple in diversele aplicatii in care va afisa aceasta interfata cu utilitati.

iPhone 8 in aceasta interfata pentru butonul Home virtual va permite extinderea ei cu anumite tab-uri cu diverse functii care probabil ii extind functionalitatea. Pana acum n-am vazut nici macar un zvon care sa ne arate cum ar putea fi extinsa functionalitatea acestei zone de functii pentru iPhone 8, asa ca ramane doar sa va folositi imaginatia pentru a va gandi cum ar putea crea cei de la Apple totul.

iPhone 8 – asa functioneaza noul buton Home

iPhone 8 are totusi cea mai buna veste anuntata de la un dezvoltator care a gasit intrari de cod in iOS 11 cu privire la acest buton Home si zona de functii dedicata. Mai exact, intreaga zona de functii a iPhone 8  va putea fi ascunsa complet in anumite aplicatii sau interfete, dar nu se stie daca utilizatorul va putea face asta, sau totul va fi facut automat de catre iOS 11 in functie de modul in care este gandita aplicatia.

iPhone 8 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, insa doar 5.2 inch din total ar urma sa afiseze aplicatii si continut, 0.6 inch urmand a fi alocati zonei de functii. M-am gandit intotdeauna daca Apple ne va permite sa recuperam acesti 0.6 inch pentru a putea afisa informatii utile, nu butoane cu functii care nu sunt totdeauna utile, iar cei care au creat iOS 11 pentru iPhone 8 par sa se fi gandit serios la asta.

iPhone 8 functioneaza buton home

iPhone 8 cu un iOS 11 care va putea ascunde acea zona de functii ar fi grozav si vestea ca ea poate fi totusi ascunsa macar uneori este una excelenta. Ce se va intampla mai departe vom afla abia in cursul lunii septembrie, dupa ce Apple va anunta in mod oficial iPhone 8, sau daca intre timp vom vedea vreun clip video care ne prezinta vreo unitate functionala in timp ce este utilizata de catre cineva.