iPhone 8 – Trei noi Functii Gasite in iOS 11

iPhone 8 are trei noi functii gasite in iOS 11 creat pentru HomePod, acestea avand legatura cu noua camera, dr si cu securitatea biometrica.

iPhone 8 continua sa aiba noile sale functii dezvaluite de catre compania Apple prin intermediul sistemului de operare al HomePod, care este o versiune modificata a iOS 11. Acest sistem de operare ne-a dezvaluit foarte multe noutati importante pentru iPhone 8 pana acum, iar in cursul noptii trecute au fost dezvaluite altele dintre ele, compania Apple pregatind foarte multe surprize mici, dar importante pentru smartphone.

iPhone 8 cu suport simultan pentru Face ID si Touch ID

iphone 8 trei functii ios 11 biometric

iPhone 8 urmeaza sa aiba nu unul, ci doua sisteme de securitate biometrica integrate, Touch ID urmand a fi oferit in continuare cu Face ID pentru utilizatori. Vorbim despre o decizie foarte importanta pe care compania Apple a facut-o cand a inceput sa dezvolte Face ID pentru iPhone 8, iar conform sistemului de operare al HomePod, ele vor functiona in tandem, asa cum mi-am si imaginat pana in prezent.

iPhone 8 ar trebui sa permita folosirea Face ID si Touch ID in tandem pentru securitate biometrica, unul urmand a scana degetele, celalalt fetele noastre. E putin probabil ca Apple sa creada ca Face ID este suficient de pregatit pentru a inlocui Touch ID, asa ca ar oferi sistemele in tandem pentru iPhone 8 inainte ca primul sa fie 100% pregatit pentru a-l inlocui pe al doilea, in special pentru plati mobile.

iPhone 8 cu suport pentru un nou tip de HDR

iphone 8 trei functii ios 11 hdr

iPhone 8 urmeaza sa aiba suport pentru inregistraea de poze si, poate, clipuri video folosind un nou tip de HDR, acesta fiind denumit ModernHDR in interiorul sistemului de operare al HomePod. Deocamdata nimeni nu stie exact la ce se refera aceste intrari de cod, insa stim ca Apple TV 5 va avea suport pentru redarea clipurilor video in format HDR, asa ca iPhone 8 ar putea permite inregistrarea lor in vederea redarii pe televizoare dedicate.

iPhone 8 va avea pentru poze o noua functie numita SmartCam, care ar putea include si acest nou HDR descoperit acum, dar el ar putea oferit inclusiv pentru clipuri video. Acestea sunt, deocamdata, doar speculatii, pentru ca in final nimeni nu stie sigur cum va fi oferita fucntionalitatea.

iPhone 8 inregistreaza video 1080p la 240 FPS

iphone 8 trei functii ios 11 1080p

iPhone 8 va avea inclusiv suport pentru inregistrarea de clipuri video in format 1080p la 240 FPS, o crestere de la actuala rezolutie 720p pentru asemenea clipuri video. Vorbim despre o crestere substantiala a rezolutiei de inregistrare a clipurilor video “cu incetinitorul” folosind iPhone 8, compania Apple urmand a oferi intr-un final ceea ce trebuia sa ne ofere de la bun inceput si ceea ce alte smartphone-uri au de ceva vreme.

iPhone 8 va fi lansat in septembrie de catre Apple.

6 COMENTARII

  1. Este simplu, iar Apple ofera variante. Cine inca nu are incredere in face ID de la inceput, poate cumpara 7s si 7s plus cu touchID pt 1 an

  2. detaliaza…care este diferenta..pt ca si cu touchid intr-un fel sau altul tot te uiti putin spre telefon cand faci plata…care este diferenta?
    cu faceID nu mai trebuie sa apesi/atingi nimic