LG V30 – Functia pe care o VREAU in iPhone 8

LG V30 va avea o camera exceptionala pe care o vreau in iPhone 8, ea urmand a avea caracteristici care o ajuta sa faca poze foarte bune.

LG V30 are o functie extrem de buna confirmata oficial aseaza de catre compania LG si da, as vrea sa existe inclusiv in iPhone 8, dar deocamdata nu avem detalii despre asta. LG V30 va avea o camera principala cu deschidere f/1.6, compania LG confirmand in mod oficial aceasta schimbare, ea fiind una excelenta pentru ca reprezinta o inovatie majora in industrie, acesta fiind primul smartphone u o asemenea camera.

LG V30 va fi prezentat pe 31 august in cadrul unei conferinte care va avea loc la IFA Berlin, insa cei de la LG s-au gandit sa tina “viu” interesul pentru noul lor smartphone. In aceasta idee, au anuntat ca LG V30 ar putea avea cea mai buna camera implementata vreodata intr-un smartphone si da, mi-as dori ca Apple sa fi avut in avans aceeasi idee pentru iPhone 8 anul acesta, dar e greu de spus daca va fi asa.

LG V30 va avea in premiera deschidere f/1.6 penru camera si va captura cu 25% mai multa lumina decat o camera cu deschidere f/1.8, precum cea din iPhone 7. LG V30 va avea un senzor de imagine cu o lentila de sticla speciala care ar trebui sa faca poze mai clare ce redau mult mai fidel realitatea din jurul nostru, cei de la LG producandu-si singuri camerele, deci este normal ca ele sa aiba calitate buna.

LG V30 – functia pe care o vreau in iPhone 8

lg v30 functia vreau iphone 8

LG V30 va avea o camera duala integrata, dar nu se stie daca ambele se vor bucura de un senzor de imagine cu o deschidere atat de buna, dar chiar si unul este suficient. LG V30 continua seria smartphone-urilor LG care au camere impresionante, asa ca era de asteptat ca zvonurile privind implementarea unei camere cu o asemenea deschidere sa se dovedeasca a fi 100% adevarate in final.

LG V30 are deasemenea confirmat ecranul cu diagonala de 6 inch si aspect ratio 2:1, rezolutia sa urmand a fi de 2880 x 1440 pixeli, apropiata de cea a Samsung Galaxy S8. LG V30 va avea practic specificatii de top, la fel ca smartphone-urile Android premium concurente, iar asta era de asteptat de la un smartphone care vrea sa creasca interesul in linia de telefoane mobile pe care le vinde LG.

LG V30 va avea o camera atat de buna incat imaginile facute in wide-angle nu vor mai fi la fel de distorsionate, asa ca recomanda inregistrarea de welfies, selfie-uri in grup. LG V30 va fi lansa in septembrie pe piata si va avea un pret mai mic decat cel al iPhone 8, sau Samsung Galaxy Note 8, deci teoretic ar trebui sa fie mai atractiv pentru va fi pus in vanzare in aceeasi cu cel de-al doilea.