iPhone 8 – nu-ti place, dar asta e Noua Culoare

iPhone 8 urmeaza sa aiba o noua culoare care, probabil, nu iti place, dar ar trebui sa te obisnuiesti cu ea doarece ar urma sa fie cea finala.

iPhone 8 va fi lansat anul acesta in doar 3 culori pentru carcasa si una pentru panoul frontal, daca este sa dam crezare informatiilor venite de la un reputat analist asiatic. Desigur ca el nu a spus si care vor fi aceste culori, dar probabil a facut estimarea dupa ce a vazut numarul mare de machete ale iPhone 8 pe care chinezii le produc in momentul de fata fara vreun scop clar in minte, separat de putina publicitate.

iPhone 8 are in ultima vreme promovata prin aceste machete o noua culoare neobisnuita pentru carcasa, iar mai jos o puteti vedea prezentata in cea mai clara demonstratie de pana acum. Vorbim din nou despre acea carcasa care are culoarea cuprului, sau auriul sampaniei, asiaticii fiind destul de convinsi de faptul ca iPhone 8 va fi vopsit in aceasta culoare, desi putina lume pare sa o doreasca acum.

iPhone 8 ar urma sa nu fie vandut in culoarea aurie standard, nici in cea roz aurie, sau in culoarea negru mat, ci doar in cele trei pe care le vedeti mai jos. Parea asta probabil ? Sigur ca da, insa e putin posibil ca Apple sa renunte la o culoare atat de populara precum cea aurie si sa o inlocuiasca cu una care seamana cu cea de mai jos, dar desigur ca aceasta este parerea mea, iar Apple poate face ce vrea.

iPhone 8 – nu-ti place, dar aceasta este noua culoare

iPhone 8 urmeaza totusi sa fie oferit in culoarea jet black de catre Apple, cea mai populara in toamna anului trecut, dar si in cea argintie, pe care o stim de ani de zile. Combinate cu carcase din sticla, aceste culori arata mult mai bine decat cele de anul trecut, iar din moment ce nu doar iPhone 8 va avea carcasa din sticla, ci si iPhone 7S, atunci si pentru acest model ar trebui pastrate culorile iPhone 7.

iPhone 8 ar trebui, in mod normal, sa fie disponibil intr-o culoare noua, pentru ca in general compania Apple face schimbari de acest gen pentru a atrage noi clienti. Nu se stie daca in clipul video de mai jos prezinta intr-adevar viitoarea culoare a iPhone 8, sau este doar imaginatia producatorilor din China, dar pentru a atrage noi clienti in China, compania Apple ar putea apela la ea de anul acesta.

iPhone 8, si cred asta cu destul de multa tarie, nu va fi vandut in versiunea cu panou frontal alb pentru ca arata groaznic, da ati citit bine. Acel decupaj arata foarte urat pe un iPhone 8 cu un panou frontal alb si sper ca Apple sa fie in asentimentul meu in aceasta privinta pentru ca altfel vor exista foarte multi fani dezamagiti de ceea ce considera Apple ca fiind frumos.

12 COMENTARII

  1. Albul de pe panoul frontal ar trebui sa fie pt spatele silver…pt spate negru- negru, iar pt copper – un frontal copper. Logic asa ar fi 😉 We’ll see in September

  2. Ar fi ciudat partea din fata copper combinat cu negru..nu merge subt doua culori inchise
    Mai bine negru total cu spate copper si sa ramana doar silver cu alb

  3. Apple oricum va lua mințile tuturor! Puteți sa comentați ce vreți… oricum se va vinde în zeci de milioane de exemplare ✅