Microsoft Apara Surface, dar cine o mai Crede ?

Microsoft Surface, intreaga serie de produse, a fost eliminata ieri de catre o reputata publicatie americana dintre produsele care merita cumparate de catre clienti. Seria Microsoft Surface este prezentata de catre aceasta publicatie ca avand cea mai proasta fiabilitate pentru tablete si laptop-uri, 25% dintre produsele cumparate de catre clienti stricandu-se in primii 2 ani de la cumpararea din magazine.

Microsoft Surface nu ar avea totusi atat de multe probleme, conform celor de la Microsoft, compania declarandu-se dezamagita de rezultatele acestui studiu. Compania Microsoft a afirmand ca in baza propriilor date, care totusi ar trebui sa fie mai exacte decat cele ale unui studiu, seria Microsoft Surface este mai fiabila decat este prezentata de catre publicatie si-i va oferi aceste date pentru a prezenta situatia cat mai corect.

Microsoft Apara Surface, dar cine o mai Crede ?

microsoft surface fiabilitate

Microsoft Surface a avut parte de vanzari tot mai bune in ultima vreme, asa ca este normal ca Microsoft sa raspunda in acest mod acuzatiilor facute de catre publicatie. Era de asteptat ca Microsoft sa spuna ca seria Microsoft Surface este mult mai fiabila decat spune publicatia americana, insa problema este ca, probabil, putine persoane vor mai crede asta in momentul de fata.

Microsoft Surface are parte de o lovitura foarte puternica din partea celor de la Consumer Reports, iar asta va afecta in mod negativ vanzarile, asa ca Microsoft va lupta cu toate armele pentru a se proteja.

“We are proud of our products and the amazing things our customers are doing with them. We stand firmly behind the quality and reliability of the Surface family of devices, and I can confidently tell you there has never been a better time to buy a Surface.”

8 COMENTARII

  1. si studentii ce dupa 1 an isi murdaresc alcantara din surface laptop ce fac?? il iau si si-l baga in george si cumpara altul ca alta solutie nu exista

  2. Nu as da banii pe un surface nici impuscat…am vazut destui cu probleme la ele. Tre sa fiu nebun sa arunc 1000 de euro pe ceva ce are o calitate jalnica…marca Nadella.
    Cine vrea windows are de unde alege: dell xps, huawei matebook etc etc, produse mai de incredere, nu rateuri Microsoon