Apple Watch 3 – iata Cand ar putea fi Lansarea

Apple Watch 3 ar putea fi lansat in cel de-al patrulea trimestru fiscal de catre compania Apple, conform unor noi informatii aparute astazi.

Apple Watch 3 este viitorul smartwatch pe care compania Apple intentioneaza sa il lanseze pe pietele globale pentru clientii interesati, iar acum avem o noua confirmare a aparitiei sale. Ea vine multumita analistilor asiatici care au reusit sa discute cu reprezentanti ai Quanta, principalul producator de Apple Watch-uri pentru cei de la Apple, ei asteptand lansarea Apple Watch 3 in cel de-al patrulea trimestru al 2017.

Apple Watch 3 ar urma sa fie lansat cel mai devreme la 1 octombrie 2017, adica la cam o saptamana dupa lansarea iPhone 8, deci nu vorbim despre nimic neobisnuit pentru Apple. Anul trecut Apple Watch 2 a fost lansat impreauna cu Apple Watch Seria 1 la scurt timp dupa seria iPhone 7, asa ca nu ar fi neobisnuit ca Apple Watch 3 sa isi faca aparitia pe piata la putin timp dupa ce iPhone 8 va fi pus in vanzare.

Apple Watch 3 – iata cand ar putea avea loc lansarea

Apple Watch 3 Cand Lansarea

Apple Watch 3 va creste serios incasarile celor de la Quanta, insa ei vor imparti cu Compal productia smartwatch-urilor Apple, schimbarea fiind facuta in acest an. Apple Watch 3 ar putea fi mai scump decat actualele modele ale ceasurilor inteligente vandute de catre compania Apple, iar asta pentru ca s-ar putea sa avem parte de o serie de functii noi care vor creste pretul de vanzare al acestei serii de produse ale Apple.

Apple Watch 3 ar putea veni cu conectivitate 4G, o baterie mai mare, un nou ecran, dar si un nou design, impreuna cu noi senzori pentru monitorizarea sanatatii. Desigur ca nimeni nu stie sigur ce va oferi Apple Watch 3, insa in baza a ceea ce am aflat pana acum, ceasul ar putea oferi functii importante, care i-ar putea creste serios pretul de vanzare dupa ce va fi lansat oficial pe piata de catre Apple.

„With the notebook market entering the traditional peak season, its server shipments expected to enjoy growth and the next-generation Apple Watch set to begin shipments in the fourth quarter, some market watchers expect Quanta’s financial performances to gradually pick up in the second half of 2017.”

Articolul precedentFacebook a Lansat o Functie Extrem de Importanta
Articolul următoreMAG – 14 August, Carcase de Telefoane la 2 LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.