Apple Watch 3 cu 4G a fost Confirmat de Apple

Apple Watch 3 cu conectivitate 4G a fost confirmat noaptea trecuta de catre intrari descoperite in sistemul de operare al HomePod, la doar o zi dupa aparitia zvonurilor privind implementarea aceste schimbari. In noaptea zileid e sambata o multitudine de publicatii americane au anuntat aceasta schimbare pentru Apple Watch 3, iar acum avem si confirmarea foarte clara a faptului ca ea este pregatita de catre Apple.

Apple Watch 3 cu conectivitate 4G le va permite utilizatorilor sa uite de iPhone cand vine vorba despre utilizarea pentru functii care au legatura cu internetul. Implementand acest suport, compania Apple va transforma Apple Watch 3 intr-un smartwatch aproape complet independent, el putand prelua singur informatii pentru aplicatii folosind o conexiune de internet si putand reda muzica din Apple Music fara probleme.

Apple Watch 3 cu 4G a fost Confirmat de Apple

apple watch 3 4g apple

Apple Watch 3 cu conectivitate 4G va avea nevoie si de o cartela SIM integrata, iar operatorii de telefonie mobila deja discuta cu Apple despre acest fel de suport. Utilizatorii vor fi nevoiti sa cumpere cartele separate cu abonamente de internet pentru Apple Watch 3 din cauza acestei schimbari, asa ca trebuie sa aiba toata lumea asta in vedere, mai ales ca acum avem si confirmarea oficiala a schimbarii ce va veni.

Apple Watch 3 va avea conectivitatea 4G ca una dintre cele mai mari schimbari pe care compania Apple le va oferi pentru smartwatch incepand din acest an. Apple Watch 3 va veni si cu un design nou, plus alte schimbari importante pentru software, inclusiv o baterie de capacitate mai mare, asa ca nu putem decat sa mai asteptam pentru a vedea ce alte surprize mai sunt incluse in noul smartwatch.