Facebook a Lansat o Functie Extrem de Importanta

Facebook a lansat in aceasta seara o functie extrem de importanta numita Trending News, ea aducand stiri pentru toti utilizatorii retelei de socializare.

Facebook a lansat in aceasta seara o functie extrem de importanta numita Trending News, aceasta oferind posibilitatea de a vedea cele mai importante stiri din tara in care ne aflam. Ce de la Facebook au testat functia Trending News timp de cateva luni inainte de a o lansat oficial incepand de astazi pentru utilizatorii platformei, ea fiind disponibila in aplicatiile pentru iPhone si Android dupa o propagare globala.

Facebook va afisa in sectiunea Trending News doar stirile care sunt cele mai discutate pe reteaua de socializare in momentul de fata, asa ca ramane de vazut cat de utila este noua sectiune. Cei de la Facebook aduna in aceasta sectiune stiri publicate de catre o varietate de persoane si publicatii, criteriul de selectie fiind popularitatea respectivului continut multumita interactiunilor cu postarile facute in retea.

Facebook afiseaza informatiile si pe subiecte, iar in aceasta situatie fiecare accesare afiseaza o lista de postari pe care diverse persoane sau publicatii le-au facut. Utilizatorii se pot uita printre toate aceste postari Facebook pentru a descoperi ceea ce ii intereseaza, asta desigur daca vor avea ce sa descopere acolo, avand in vedere ca aplicatiile vor afisa continutul nu in baza interului nostru, ci a interactiunilor cu postarile.

Facebook a lansat o functie extrem de importanta

facebook functie extrem importanta

Facebook a inceput sa testeze aceasta in cursul lunii mai, ea fiind o regandire a celei Trending Topics creata de catre americani pentru versiunile anterioare ale aplicatiei. In perioada trecuta de atunci si pana acum, cei de la Facebook au perfectionat sistemul in ideea de a oferi cea mai buna experienta de utilizare, iar acum totul este pregatit pentru a fi utilizat la nivel global de catre posesorii iPhone si Android.

Facebook vrea sa se transforme intr-o agentie de stiri, dar nu cu continut propriu, ci cu continutul altor publicatii online care sunt dependente de platforma sa. Facebook se foloseste de ele pentru a le oferi utilizatorilor noi motive de a accesa zilnic reteaua de socializare, aceasta functie fiind practic un News Feed in care vedem doar stiri de importanta mare, nu neaparat si postarile inutile ale prietenilor.

Facebook testeaza si integrarea Trending Topics in News Feed-ul aplicatiilor sale mobile, insa deocamdata un numar foarte mic de utilizatori il pot folosi. Facebook a lansat aceasta functie astazi, dar aplicatiile sale necesita actualizari care vor fi disponibile in orele urmatoare la nivel global, iar abia atunci toata lumea se va putea bucura de aceasta noua functie in propriile telefoane iPhone si Android.