iPhone 8 Concept arata iOS 11 fara Buton Home

iPhone 8 concept ne arata o idee diferita pentru a folosi iOS 11 fara un buton Home fizic, dar cu o interfata mai "aerisita" pentru utilizatori.

iPhone 8 va fi lansat de catre compania Apple fara un buton Home fizic, dupa cum prea bine stiti, iar astazi vedem un nou concept care ne prezinta cum ar putea functiona totul. iOS 11 va avea o interfata diferita pentru iPhone 8 fara un buton Home fizic, iar in imaginea animata de mai jos putem vedea o idee cu privire la modul in care cei de la Apple ar fi gandit acest sistem, sau ar trebui sa-l gandeasca.

iPhone 8 va avea o interfata modificata in iOS 11 pentru a acoperi o parte mai mare din ecran, iar daca Apple vrea sa faca fericiti utilizatorii, atunci ar putea lua in calcul si ideea de mai jos. In ea ni se arata un dock cu aplicatii care dispare complet cand accesam o aplicatie, lucru care in iPhone 8 cu iOS 11 ar putea fi diferit pentru ca butonul Home ar putea fi afisat permanent in partea inferioara.

iPhone 8 putea avea utilizat mai eficient spatiul din ecran in iOS 11 daca o idee precum aceasta ar fi implementata si totul ar fi ascuns pana cand utilizatorul vrea sa vaza zona de functii cu butonul Home. Desigur ca o ideea de acest gen nu este usot de realizat si desigur ca Apple gandit deja interfata iOS 11 pentru iPhone 8, dar modificari pot fi implementate oricand, chiar si prin simple utilizari ulterioare.

Voi ce parere aveti despre aceasta idee pentru utilizarea iPhone 8 ?

iPhone 8 concept ios 11 buton home