Samsung Galaxy Note 8 – Noul Teaser Samsung

Samsung Galaxy Note 8 ironizeaza Apple si alti producatori de smartphone-uri intr-un nou teaser publicat astazi de catre cei de la Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 este promovat astazi de catre compania Samsung prin intermediul unui nou teaser care are menirea de a prezenta cateva dintre punctele principale pentru promovarea terminalului. Cei de la Samsung aduc in discutie ceea ce poate face Samsung Galaxy Note 8 in raport cu ceea ce nu poate face concurenta si vorbim inclusiv despre o ironie adresata companiei Apple.

Samsung Galaxy Note 8 prin acest teaser ironizeaza faptul ca sistemul de operare iOS al companiei Apple este inchis, spre deosebire de Android care este deschis. Aceasta ironie este facuta de ani de zile de catre o varietate de producatori de smartphone-uri Android, iar cu noul teaser pentru Samsung Galaxy Note 8 compania coreeana Samsung nu ezita sa “intepe” putin compania Apple.

Samsung Galaxy Note 8 este folosit in acest teaser de catre compania Samsung si pentru a intepa concurentii care ii copiaza functiile prin clonele lansate pe piata. Aici vorbim despre foarte multe companii din China care copiaza in mod constant produsele celor de la Samsung si care vor copia inclusiv Samsung Galaxy Note 8 pentru ca n-au capacitatea de a inova singure si paraziteaza marii producatori de smartphone-uri.

Samsung Galaxy Note 8 – Noul Teaser Samsung

https://www.youtube.com/watch?v=dIJ45mImgqc

Samsung Galaxy Note 8 are confirmat in acest teaser noul design pe care compania il are pregatit pentru al sau smartphone, dar asta stiam deja inca de acum cateva luni. Desigur ca Samsung Galaxy Note 8 are confirmat si stylusul care face parte din serie de ani si ani de zile, insa oare se mai putea gandi cineva ca ar putea fi lansat un smartphone de acest gen de catre Samsung fara un stylus pentru controlarea Android ?

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat de catre compania Samsung miercurea viitoare in cadrul unei conferinte care este organizata in New York de catre coreeni. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea loc doar o zi mai tarziu, sau poate chiar 3 saptamani mai tarziu, zvonurile aparute in ultimele zile fiind contradictorii, asa ca nimeni nu stie foarte clar cand va putea cumpara noul smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran cu diagonala de 6.3 inch sau 6.4 inch, plus chip-uri Exynos 8895, sau Qualcomm 835, impreuna cu 6 GB RAM. Samsung Galaxy Note 8 va avea o baterie cu capacitate de 3300 mAh si o camera duala, in rest va fi practic un Samsung Galaxy S8 Plus cu ecran mai mare, lucru pe care toata planeta il stie inca de acum cateva luni, cand au aparut zvonurile.

Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut la preturi care incep de la minim 1000 de dolari, sau euro, asa ca va fi interesant de vazut cati il vor cumpara.

48 COMENTARII

  1. Pai si Iphone 8 va avea tot ecran Samsung. Deci va fi de toata jena ??? Folosesc de ani buni telefoane Samsung si eu si toata familia si niciodata nu am avut probleme cu display-ul sau cu altceva.

  2. La mocofanii cu samsung nu conteaza daca telefonul e slinos, cu ecranul crapat, are pe display pete si pixeli lipsa. La mocofani e tot una … si la toata familia lor asa este.
    ?????

  3. Hai sa urle bassu’ de la JBL sa-l simt in pieptul paros si slionos … Hai cu samsungul hauriu cu ecranul crapat … Sa urle maneaua la samsonisti … Fara numar , fara numar cu pixeli lipsa si pete pe display … maca-ti-as !!!

  4. 1 la mana nu cu tine vorbeam, dar nu este problema ca te iubesc
    2 la mana 750p nu este o PROBLEMA, pe cand pixeli morti pete albe pe display sunt probleme

  5. agahhahahhaahh, stai calm ca cica era pe afara la seminte si au venit baieti cu ceafa groasa gen Viorel si i-au luat JBL ca urla a manele cu basss si au dat cu el de bordura

  6. imi pare rau pt experienta…unii au avut ecran rozaliu..altii probleme cu BT si lag…cu samsung chiar nu ai cum sa ai pachetul complet

  7. daca nu stiai, se pare ca chiar nu ai telefon mobil ci o caramida cu care nu poti iesi afara, un iphone poate sa iti arate comentariile si articolele de pe acest site. Da, unii dintre noi avem smartphone si nu caramizi

  8. nu cred ca este taximetrist ca pt asta trebuie sa aiba carnet si nu…pt ca daca avea masina, nu mai avea nevoie de boxa portabila…ar fi avut boxele masinii

  9. Gratie Samsung iphoneistii vor acea si ei display sa vada ca de 2017 nu de 2011. Sunteti penibili cei care blamati Samsung atata timp cat Apple are nevoie de ei si le vor furniza componente pt telefoanele lor. Daca ati avea cea mai mica logica v-ati da seama ca Samsung nu cumpara nimic de la Apple. Dar ce sa-i faci? E grele astea pentru cei inchisi la minte ???

  10. Nu mai revine Apple la LCD. Schimbarea o face tocmai pentru ca danii lor vor si ei ce au altii de ani buni. Unii dintre ei s-au prins ca sunt prostiti.

  11. tocmai ca nu mai revin la LCD..dar cu oled vor merge doar cu iphone ipad si apple watch, cu restul, adica cu segmentul mac nu vor trece din cauza culorilor…si sunt sigur ca nici cu oled nu raman, probabil usor usor vor trece la microLED

  12. Cand vor avea si ei display-uri Samsung pe Iphone 8 vor fi cele mai bune. Si or sa bage ineptia aia de retardati ca Apple a cerut specificatiile acelui display si numai Iphone are asa ceva si e cel mai bun display. Desi Samsung le va livra doar ceea ce poate sa produca si logic ca le va livra display-uri sub ale lor.

  13. Macar chinezu’ producator de petarde cu cacandroid pune pretul corect … cativa dolari . La samsung, țeapa e garantata si din prisma pretului nu numai a petardei in sine… A inventat samsung tranzistorii ? Vb ca de obicei in dodii , atitudine specifica mocofanilor …
    ?????

  14. #dowhatyouCANT
    Oare cum crede Samsung că poți face ceea ce nu poți face?!
    Și de ce să nu gândești și să faci ci să faci fără sa gândești?

  15. Fă și tu un printscreen a emailului de la amazon, sau copia certificatului de returnare a produsului cu mențiunile defectului.
    Eventual, fă un printscreen a paginii tale de comenzi pe Amazon, în care să vedem că ți-a fost livrat S8.

    Pixeli morți la S8? Pete albe uriașe pe ecran? Alea sunt la ecrane LCD mincinosule! Așa să ajungi tu sănătos până pe 31 decembrie, după cât adevăr scrii?

  16. A fost și el în concediu 🙂 Sunt aproape :)) Nu aș putea trăi fără să îmi bat joc de Srb și “pretenii” lui

  17. Opaaa , aparut si viorica … alta samsonista virusata .
    Va e ciuda mă , ca samsung are niste pocnitori cu cacandroid si vinde o laie … Ciudosilor !!!

  18. Samsung se aliniaza si produc tehnologiile inventate de altii , ei intr-devar au o anumita capacitate de productie, ce este de altfel si foarte poluanta. De aici si inspiratia si apetitul evident catre copy/paste. Nu o sa fie niciodata koreinul cu siliciu in nari un inventator. Hai povesteste-ne despre frigiderul cu touch screen …
    Papagalule !!!

  19. Cam ciudosi samsonistii … oare de ce ..? Oricum samsung produce niste porcarii , eu una sunt lamurita definitiv cu s8 … se stie !
    ?‍♀️

  20. Nu știu ce ai discutat tu, însă procesoarele A făcute de Samsung au fost tot timpul mai bune decât cele Exynos.
    La fel va fi și cu ecranele: așa cum Apple impune anumite condiții pentru a i se produce actualele LCD-uri (care am arătat că sunt în anumite aspecte esențiale cele mai bune ecrane dintr-un telefon), va impune condiții și pentru producerea ecranelor AMOLED.