Samsung Galaxy Note 8 – Noul Teaser Samsung

Samsung Galaxy Note 8 ironizeaza Apple si alti producatori de smartphone-uri intr-un nou teaser publicat astazi de catre cei de la Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 este promovat astazi de catre compania Samsung prin intermediul unui nou teaser care are menirea de a prezenta cateva dintre punctele principale pentru promovarea terminalului. Cei de la Samsung aduc in discutie ceea ce poate face Samsung Galaxy Note 8 in raport cu ceea ce nu poate face concurenta si vorbim inclusiv despre o ironie adresata companiei Apple.

Samsung Galaxy Note 8 prin acest teaser ironizeaza faptul ca sistemul de operare iOS al companiei Apple este inchis, spre deosebire de Android care este deschis. Aceasta ironie este facuta de ani de zile de catre o varietate de producatori de smartphone-uri Android, iar cu noul teaser pentru Samsung Galaxy Note 8 compania coreeana Samsung nu ezita sa “intepe” putin compania Apple.

Samsung Galaxy Note 8 este folosit in acest teaser de catre compania Samsung si pentru a intepa concurentii care ii copiaza functiile prin clonele lansate pe piata. Aici vorbim despre foarte multe companii din China care copiaza in mod constant produsele celor de la Samsung si care vor copia inclusiv Samsung Galaxy Note 8 pentru ca n-au capacitatea de a inova singure si paraziteaza marii producatori de smartphone-uri.

Samsung Galaxy Note 8 – Noul Teaser Samsung

https://www.youtube.com/watch?v=dIJ45mImgqc

Samsung Galaxy Note 8 are confirmat in acest teaser noul design pe care compania il are pregatit pentru al sau smartphone, dar asta stiam deja inca de acum cateva luni. Desigur ca Samsung Galaxy Note 8 are confirmat si stylusul care face parte din serie de ani si ani de zile, insa oare se mai putea gandi cineva ca ar putea fi lansat un smartphone de acest gen de catre Samsung fara un stylus pentru controlarea Android ?

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat de catre compania Samsung miercurea viitoare in cadrul unei conferinte care este organizata in New York de catre coreeni. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea loc doar o zi mai tarziu, sau poate chiar 3 saptamani mai tarziu, zvonurile aparute in ultimele zile fiind contradictorii, asa ca nimeni nu stie foarte clar cand va putea cumpara noul smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran cu diagonala de 6.3 inch sau 6.4 inch, plus chip-uri Exynos 8895, sau Qualcomm 835, impreuna cu 6 GB RAM. Samsung Galaxy Note 8 va avea o baterie cu capacitate de 3300 mAh si o camera duala, in rest va fi practic un Samsung Galaxy S8 Plus cu ecran mai mare, lucru pe care toata planeta il stie inca de acum cateva luni, cand au aparut zvonurile.

Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut la preturi care incep de la minim 1000 de dolari, sau euro, asa ca va fi interesant de vazut cati il vor cumpara.