Apple Watch 3 – noua Functie “Vedeta” si noul Design

Apple Watch 3 este pregatit pentru lansare de catre compania Apple in toamna acestui an, zvonuri aparute ieri sugerand faptul ca noul produs va ajunge pe piata in T3 2017. Apple Watch 3 va avea o schimbare majora implementata de catre compania Apple in acest an, iar aici vorbim despre conectivitate 4G care va aduce in sfarsit independenta pentru acest smartwatch al celor din Cupertino.

Apple Watch 3 este asteptat cu conectivitate 4G, insa din pacate se pare ca nu toate modelele noi vor avea aceasta tehnologie inclusa de catre compania Apple. Conform unor informatii aparute astazi, vor exista modele ale Apple Watch 3 care vor avea 4G inclus, dar si modele care vor fi lansate fara acest tip de conectivitate, iar asta pentru ca, probabil, cele cu 4G vor fi mai scumpe decat cele standard.

Apple Watch 3 – noua functie “vedeta” si noul design

Apple Watch 3 Functie Vedeta Design

Apple Watch 3 nu va avea si conectivitate 3G, ceea ce ii va limita disponibilitatea in diverse tari, dar asta e de inteles, avand in vedere ca tehnologia consuma mai multe resurse decat cea 4G. Apple Watch 3 nu va fi lansat nici cu un design nou, in ciuda unor afirmatii anterioare care sugerau ca acest lucru se va intampla, compania Apple parand sa aiba cu totul alte planuri pentru al sau smartwatch in urmatoarele luni.

Apple Watch 3 va fi mai scump decat actualele modele din cauza acestor schimbari, insa probabil va avea si alte componente care-l vor face mai rapid si-i vor oferi o autonomie mai buna. Nu se stie deocamdata cu cat ar putea fi mai scump Apple Watch 3 dupa lansarea oficiala din toamna, insa ar fi bine sa va asteptati ca o crestere de pret odata cu integrarea conectivitatii 4G pentru acest nou smartwatch.

4 COMENTARII