Facebook Messenger – Functia ce o Astepti de Ani de Zile

Facebook Messenger are integrata o noua functie importanta pe care o asteptam de ani de zile, ea facand recomandari pentru a asculta muzica in Spotify.

Facebook Messenger are o noua functie pe care o astepti de ani de zile, una dintre cele mai mari platforme de mesagerie de pe planeta fiind acum mult mai utila decat credea. Facebook Messenger este dezvoltat de catre Facebook si vorbim despre o platforma de mesagerie care interconecteaza toti utilizatorii retelei de socializare, si nu numai, o noua functie foarte interesanta fiind acum disponibila.

Facebook Messenger are aceasta noua functie integrata multumita inteligentei artificiale, ea recomandand automat melodii pe care sa le ascultam in baza conversatiilor facute cu prietenii. Vorbim despre recomandari facute pentru a asculta muzica din Spotify care sunt afisate in conversatiile pe care le purtam cu diverse persoane prin intermediul Facebook Messenger, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum arata.

Facebook Messenger activeaza automat acest sistem cand sunt scrise comenzi precum “play some music”, sau “listen to music”, recomandarile fiind afisate automat de asistentul personal M. Totusi, inteligenta artificiala pentru Facebook Messenger ar putea oferi recomandarile pentru muzica desi nu scriem o comanda speciala in conversatiile noastre, asa ca totul este bazat pe contextul discutiilor.

Facebook Messenger – functia ce o astepti de ani de zile

facebook messenger functia astepti ani zile

Facebook Messenger, dupa afisarea unei recomandari pentru muzica, deschide melodiile in browserul intern al aplicatiei, impreuna cu diverse informatii despre conturile noastre Spotify. Acolo ni se fac recomandari si pentru playlist-uri cu muzica pe care sa o ascultam, insa acestea nu vin de la Facebook Messenger, ci direct de la Spotify, asa ca intregul sistem este gandit pentru a ne ajuta sa ascultam muzica ce ne place.

Facebook Messenger deschide diversificat listele cu informatii din Spotify in functie de tipul de muzica recomandata, adica daca sunt artisti sau trupe. In baza aceasta, vom vedea acele recomandari separate pe care Spotify le face pentru utilizatori, iar asa Facebook Messenger devine mult mai util si mai interesant pentru utilizatorii carora le place muzica si cauta in mod constant recomandari bune.

Facebook Messenger a inceput din marteie sa afiseze aceste informatii bazate pe inteligenta artificiala, ele putand fi partaate de catre utiizatori oricaror prieteni. Cei de la Spotify lucreaza in tandem cu Facebook pentru a extinde functionalitate Facebook Messenger in urmatoarele luni, iar asta inseamna ca in viitorul nu foarte indepartat vom afla despre alte noutati interesante pe care platforma de mesagerie le va avea.

Facebook Messenger ofera aceasta functie pentru anumite tari in care este disponibil si asistentul personal M, deci ar trebui sa ajunga la un moment dat inclusiv in Romania.