Facebook – noi Functii pentru Camera in aplicatia iPhone si Android

Facebook are noi functii pentru camera din aplicatia pentru iPhone si Android, aceasta oferind noi moduri de a inregistra continut pentru retea.

Facebook a lansat in cursul acestei seri o serie de functii noi pentru utilizatorii din lumea intreaga care-i folosesc aplicatiile si platforma prin intermediul calculatoarelor. Facebook a actualizat functia Stories Camera, prin care poate fi inregistrat continut pentru Facebook si Stories, iar totul in ideea de a oferi noi motive pentru a crea povesti interesante bazate pe ceea ce se intampla zilnic in vietile noastre, functia fiind copiata de la Snapchat.

Facebook a lansat functia Stories, impreuna cu noua Camera, acum cateva luni pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa desigur ca ea nu a avut parte de o primire chiar atat de grozava. Facebook a implementat in mod constant functii noi pentru ea, insa lumea a continuat sa o ignore, astfel ca astazi a integrat noi metode de a inregistra continut pe care sa il includem in povestile zilnice pe care le publicam pentru prietenii nostri din retea.

Facebook le ofera utilizatorilor functiei Stories posibilitatea de a face transmisiuni in direct incepand de astazi folosind propriile telefoane mobile, sau calculatoarele. Mai mult decat atat, utilizatorii functiei Stories au inclusiv posibilitatea de a inregistra imagini animate de tip GIF care au o durata de maxim 2 secunde, iar in final vine optiunea de a partaja postari care ocupa intregul ecran si au un fundal colorat.

Facebook – noi Functii pentru Camera in aplicatia iPhone si Android

Facebook a introdus functia Stories in reteaua de socializare dupa ce a implementat-o deja in WhatsApp si in Instagram, insa doar in cea din urma s-a dovedit a fi foarte populara. Nici in reteaua de socializare Facebook, nici in WhatsApp functia Stories nu a devenit populara in randul utilizatorilor, asa ca Facebook incearca sa o faca populara macar in reteaua de socializare cu functii pe care Snapchat nu le are.

Facebook ofera posibilitatea de a publica stories zilnice din News Feed-ul aplicatiilor pentru iPhone si Android, intreaga functie fiind extrem de simpla. Alegerea continutului, sau inregistrarea de continut nou, se face imediat folosind interfata intuitiva a aplicatiilor Facebook, astfel ca utilizatorii pot publica stories in doar cateva minute fara niciun fel de efort, asa cum este si normal.

Facebook a mai anuntat astazi extinderea platformei marketplace in 17 tari europene, aceasta concurand cu OLX pentru vanzarea de produse cu amanuntul. Actualizarea functiei Stories este la fel de importanta, astfel ca Facebook a facut astazi doua anunturi majore pentru reteaua de socializare, insa primul este mai important decat acesta pentru Stories, deoarece ofera o utilitate mai mare.

Facebook are peste 2 miliarde de utilizatori in lumea intreaga si toti au disponibila functia Stories.