iPhone 7S ar putea fi mai Gros decat iPhone 7

iPhone 7S ar putea fi mai gros decat iPhone 7 din cauza unei schimbari de design facute de catre compania Apple pentru noul sau smartphone.

iPhone 7S ar putea fi mai gros decat iPhone 7 conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, iar asta in mod complet neasteptat. Desi in mod normal lumea se astepta ca iPhone 7S sa fie mai subtire decat iPhone 7, asa cum se intampla cu noile modele ale iPhone in raport cu cele vechi, se pare ca Apple nu va reusi sa faca noul smartphone chiar la fel de subtire precum cel precedent.

iPhone 7S va avea un design extrem de similar cu cel al iPhone 7, insa grosimea sa va fi usor mai mare, iar asta din cauza noii carcase din sticla implementata pentru el. iPhone 7S Plus va trece printr-o modificare similara pentru ca va avea deasemenea o carcasa din sticla integrata, astfel ca actualele carcase pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor trebui schimbate pentru noile smartphone-uri Apple din 2017.

iPhone 7S ar urma sa fie cu cel putin 0.1mm mai gros decat iPhone 7, iar desi diferenta pare mica, ea va obliga utilizatorii sa-si inlocuiasca vechile carcase. Avand in vedere ca zvonul nu anunta in mod clar diferenta in grosime dintre iPhone 7S si iPhone 7, exista posibilitatea ca ea sa fie totusi mai mare, desi schitele aparute pana acum nu sugerau faptul ca grosimea va fi crescuta pentru smartphone.

iPhone 7S ar putea fi mai gros decat iPhone 7

iphone 7s gros iphone 7

iPhone 7S ar urma sa aiba o grosime de 7.21mm fata de 7.1 cat are iPhone 7, dar din nou va spun ca ea ar putea fi totusi mai mare de atat. Desi unele accesorii pentru iPhone 7 vor trebui inlocuite din cauza acestei schimbari, exista totusi sansa ca altele sa se potriveasca pe iPhone 7S, in special daca vorbim despre carcasele de silicon, care oricum se largesc in perioadele lungi de utilizare.

iPhone 7S urmeaza sa fie si putin mai inalt si mai lat decat iPhone 7, dar aici diferentele sunt mai mici de 0.5mm, asa ca nici macar nu conteaza in vreun fel. Totusi, multumita cresterii grosimii iPhone 7S se pare ca noua camera va iesi in afata carcasei cu 0.25mm mai putin decat in cazul iPhone 7, iar aceasta este o veste buna pentru ca aceasta este una dintre cele mai proaste caracteristici de design.

iPhone 7S este acum in proces de productie in cadrul companiei Apple, insa foarte multe detalii despre smartphone nu se cunosc, probabil pentru ca va fi foarte similar cu iPhone 7. iPhone 7S va fi lansat impreuna cu iPhone 8 anul acesta, insa va fi disponibil, impreuna cu iPhone 7S Plus, in cantitati mult mai mari pentru ca este mult mai usor de fabricat decat modelul aniversar.