iOS 10.3.1 Downgrade va fi Posibil pe iPhone si iPad

iOS 10.3.1 downgrade va fi posibil pe iPhone si iPad in curand multumita unor noi exploit-uri care sunt pregatite pentru lansare in cursul saptamanii viitoare. iOS 10.3.1 downgrade la iOS 10.2 va fi permis de catre aceste exploit-uri pregatite pentru iPhone si iPad, un cercetator in securitate informatica anuntand in cursul noptii de duminica intentia de a le publica inaintea zilei de 21 august.

iOS 10.3.1 downgrade la iOS 10.2 va fi permis doar pentru cei care au salvate SHSH-uri pentru iOS 10.2 inca din perioada in care aceasta versiune era semnata de catre Apple. Asta inseamna ca toti cei care nu au SHSH-uri salvate pentru iOS 10.2 nu vor putea face iOS 10.3.1 downgrade, iar cei care nu au iOS 10.3.1 nu vor avea vreo solutie pentru a instala aceasta versiune a sistemului de operare in terminale.

iOS 10.3.1 downgrade la iOS 10.2 va fi oferit pentru ca ultima versiune a sistemului de operare este cea care are o solutie stabila de jailbreak pentru iPhone si iPad. In momentul de fata Apple permite instalarea iOS 10.3.3 si doar atat, asa ca alte versiuni ale sistemului de operare nu pot fi instalate decat daca, eventual, alte exploit-uri vor permite asta in viitor.

iOS 10.3.1 downgrade la iOS 10.2 nu va fi simplu, nu va fi disponibil pentru toata lumea, iar daca nu aveti acele SHSH-uri salvate nici nu are rost sa intrebati daca il veti putea face. Va reamintesc si ca iOS 10.3.1 nu poate fi instalat acum, indiferent de metoda care va trece prin minte, asa ca daca aveti o versiune mai noua, va puteti lua gandul de la downgrade si jailbreak.