HomePod va fi Lansat in Cantitati foarte Limitate

HomePod va fi lansata in cantitati foarte limitate in iarna acestui an, boxa inteligenta urmand a fi vanduta in doar 500.000 de unitati initial.

HomePod este boxa inteligenta pe care compania Apple o are in dezvoltare in momentul de fata anuntata pentru lansare in iarna acestui an. Decembrie este luna in care ar trebui sa ajunga HomePod pe piata, iar conform unor noi informatii aparute astazi despre viitorul produs, se pare ca el va fi disponibil in cantitati extrem de limitate in momentul lansarii, asa cum, probabil, era de asteptat.

HomePod va fi disponibil in doar aproximativ 500.000 de unitati in momentul lansarii oficiale, compania Apple urmand a lasa unii clienti fara posibilitatea de a cumpara produsul. Apple a anuntat inca din momentul prezentarii ca HomePod va fi disponibil in cantitati foarte limitate din momentul lansarii, asa ca nu este niciun mister ce se va intampla.

HomePod va fi lansat in cantitati foarte limitate

homepod cantitati limitate

HomePod va fi produs cel putin de catre cei de la Inventec pentru Apple, iar conform analistilor asiatici, productia de anul acesta va contribui cu doar 1% la incasarile companiei. Cifra este nesemnificativa in acest moment, insa HomePod ar putea reprezenta o buna parte dintre incasarile Inventec in viitor, asa ca vorbim despre o colaborare pe termen lung care va creste pe masura ce boxa inteligenta va fi cumparata in cantitati tot mai mari.

HomePod ar putea fi produs si de catre cei de la Foxconn, insa deocamdata nu se stie daca de la bun inceput, sau undeva in cursul anului viitor. Totusi, HomePod lansat in 500.000 de unitati reprezinta o miscare destul de interesanta a celor de la Apple, care pare sa nu fie 100% sigur ca poate genera incasari mari cu produsul, asa ca incearca sa-l ofere intr-o serie limitata care sa se si vanda suficient de bine.

“Inventec Appliances will likely only ship some 500,000 units of HomePod this year, and the device’s contribution to the group’s revenue will be less than 1%.”