Samsung Galaxy Note 8 – Ecran Gigant Confirmat

Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran gigant, cu diagonala de 6.4 inch, mult mai mare decat ce al Samsung Galaxy S8, dar si decat al iPhone 8.

Samsung Galaxy Note 8 are astazi confirmate specificatiile tehnice prin intermediul unui test de performante facut pe noul smartphone al celor de la Samsung. In imagine de mai jos puteti vedea care sunt specificatiile Samsung Galaxy Note 8, iar multumita lor aflam si ca Samsung a pregatit un ecran gigant pentru acest smartphone, el fiind zvonit in repetate randuri, insa confirmarea implementarii sale vine abia acum.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran cu diagonala de 6.4 inch, nu 6.3 inch precum s-a zvonit pana acum, deci vorbim despre o crestere in diagonala de 0.2 inch fata de Samsung Galaxy S8 Plus. Desi in cifre schimbarea facuta pentru Samsung Galaxy Note 8 de catre compania Samsung pare mica, in realitate vorbim despre o crestere substantiala in ceea ce priveste diagonala ecranului acestui smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un Infinity Display cu diagonala de 6.4 inch, acesta urmand a avea exact aceeasi rezolutie ca Samsung Galaxy S8 Plus. Mai exact, Samsung va pastra rezolutia de 2960 x 1440 pixeli pentru ecranul Samsung Galaxy Note 8, iar asta pentru ca alta nu s-ar potrivi chiar atat de bine pentru un ecran cu diagonala atat de mare si un aspect ratio intr-o asemenea forma.

Samsung Galaxy Note 8 – ecran gigant confirmat

samsung galaxy note 8 ecran gigant

Samsung Galaxy Note 8 va avea chip-uri Qualcomm Snapdragon 835 si Exynos 8895 integrate de catre compania Samsung, acestea urmand a oferi totusi performante dezamagitoare. In ciuda integrarii a 6 GB RAM in Samsung Galaxy Note 8, telefonul va avea performante apropiate de cele ale Samsung Galaxy S8, dar nu le va depasi in vreun fel sau altul pentru ca procesoarele sunt identice intre ele.

Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea si o baterie cu capacitate de 3300 mAh integrata, aceasta fiind gandita pentru a nu exploda in timpul utilizarii. In ceea ce priveste camerele, Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala integrata, aceasta urmand a fi formata din doi senzori de imagine, ambii de 12 megapixeli, sau unul 12 megapixeli si unul de 13 megapixeli, acest detaliu nefiind cunoscut.

Samsung Galaxy Note 8 va copia si o functie a iPhone 7, mai exact va avea un ecran sensibil la presiune, diverse functii noi urmand a fi oferite prin intermediul sau. Samsung Galaxy Note 8 nu va avea un design nou, compania Samsung ajungand la concluzia ca nu are rost sa strice unul foarte bun din moment ce lumea il apreciaza atat de mult, asa ca va arata la fel ca telefoanele lansate in primavara.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat miercurea viitoare, pe 23 august, lansarea urmand a avea loc cel tarziu pe 15 septembrie.