Samsung va Lansa un nou Competitor Apple Watch

Samsung pregateste lansarea unui nou competitor al Apple Watch, acesta fiind descoperit in cursul zilei de ieri si urmand a avea denumirea Samsung Gear Sport. Acest nou smartwatch Samsung Gear Sport nu are deocamdata detalii importante dezvaluite, deci practic se stiu putine informatii clare cu privire la el, dar desigur ca se poate specula mult si bine in legatura cu posibilele noutati aduse.

Samsung Gear Sport urmeaza sa fie lansat curand pe piata, cel mai probabil impreuna cu Samsung Galaxy Note 8, pana acum compania confirmand doar ca-l va lansa. Cei de la Samsung au publicat online informatiile privind Samsung Gear Sport, cerandu-le unora dintre parteneri informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa mai aiba inclus acest smartwatch pentru a putea concura mai serios cu Apple Watch, care are reduceri foarte bune in aceasta pagina.

Samsung va lansa un nou competitor Apple Watch

Samsung competitor Apple Watch Gear Sport

Samsung Gear Sport a fost listat inclusiv de catre autoritatile americane care l-au certificat pentru vanzare pe piata din SUA. Din aceasta listare nu reiese altceva decat ca noul smartwatch Samsung Gear Sport va avea conectivitate Bluetooth si Wi-Fi, dar era de asteptat sa-l vedem cu macar atat, chiar daca nu avem alte informatii importante cu privire la functiile pregatite pentru el.

Samsung Gear Sport seama foarte bine cu actuala serie de smartwatch-uri Samsung Gear, cuvantul Sport din denumire sugereaza ca el va avea functii noi pentru monitorizarea activitatilor de fitness. Avand in vedere ca Apple Watch este atat de laudat multumita functiilor de fintes, era normal ca Samsung sa incerce sa ofere ceva similar prin Samsung Gear Sport, insa ramane de vazut cat succes va avea.