iPhone 8 – Functia Cheie Copiata de Producatorii Android

iPhone 8 va avea o functie cheie copiata de catre producatorii Android multumita Qualcomm si a unor noi procesoare anuntate in cursul zilei de ieri.

iPhone 8 va avea functia cheie copiata de catre producatorii Android, iar aici vorbim despre cei care vor folosi vitorul chip Qualcomm Snapdrago 845 in 2018. In clipul video de mai jos puteti vedea despre ce functie este vorba, compania Apple urmand a implementa in iPhone 8 un sistem de recunoastere faciala numit Face ID, iar smarphone-urile Android din 2018 vor avea ceva similar integrat.

iPhone 8 va fi primul smartphone care va avea o camera frontala 3D combinata cu un senzor cu infrarosu si altul cu laser, ele urmand a face recunoastere faciala mai exacta si mai corecta decat scanarea unei amprente. iPhone 8 va avea aceasta functionalitate in premiera in lumea smartphone cu o asemenea acuratete, deoarece implementarile similare pentru Android s-au dovedit a fi doar o gluma.

iPhone 8 va avea aceasta functie copiata anul viitor, deoarece Qualcoom prin viitorul chip Snapdragon 845 va copia functionalitatea. Noul sau chip va aduce in terminalele Android functionalitate avansata pentru a detecta adancimea obiectelor din imagini, vor avea suport pentru senzori cu infrarosu, vor putea face procesare rapida pentru recrearea 3D a fetelor utilizatorilor si multe altele.

iPhone 8 – functia cheie copiata de producatorii Android

iPhone 8 va avea rivali cu functii extrem de interesante implementate anul viitor, iar in clipul video de mai sus avem o demonstratie a viitoarelor tehnologii ale Qualcomm. Compania sustine ca producatorii Android vor trebui sa implementeze si camere frontale 3D in smartphone-uri pentru a putea folosi aceste tehnologii, deci in 2018 iPhone 8 nu va fi singurul smartphone cu asemenea functii.

iPhone 8, dupa cum v-am spus mai sus, nu este singurul smartphone capabil sa faca recunoastere faciala, nici sa detecteze adancimea obiectelor din imagini. iPhone 8 este totusi primul smartphone care face totul atat de corect, pentru ca producatorii Android n-au avut nici tehnologiile, nici ideea de a face software-ul care sa poata oferi ceva ce urmeaza sa ofere compania Apple incepand cu noul sau smartphone.

“But Qualcomm promises that the next generation of Snapdragons will be overhauled to do more, or at least the same things but faster and more accurately. Its new chipset can use infrared light, for instance, to measure depth and render high-resolution depth maps for facial recognition, 3D reconstruction of objects and mapping. The IR light will come attached to the camera module on a phone.”

iPhone 8 are implementate aceste functii deoarece Apple vrea sa renunte la Touch ID pentru securitate biometrica, insa pana in prezent nu a avut o alternativa pentru el. Face ID este totusi cea mai buna alternativa posibila, dar va fi interesant de vazut in ce masura va fi copiat de catre producatorii Android, deoarece Qualcomm pregateste si scanarea de amprente prin ecran, dar tehnologia e departe de a fi 100% functionala.

iPhone 8 va fi prezentat de catre compania Apple la inceputul lunii viitoare, iar lansarea sa ar trebui sa aiba loc in a doua parte a lunii, dar o data nu a fost pana acum oferita.

94 COMENTARII

  1. Logic ca vor copia ca maimutele,cum au facut-o si cu touchid. Trebuie Apple sa vina iar sa le arate cum se face un face Id adevarat si sigur

  2. 2018 este anul in care cor copia multe. Probabil aspecte din design, display de 120hz daca pot,face Id, incearca si ei sa puna AR pe roate,probabil culoarea noua

  3. daca camera 3D cu inflarosu si laser sunt asa ok parca vad ca vor putea scana si amprenta si uite asa au rezolvato si pasta , pui degetul pe camera+senzori si :))

  4. hmmm, pana la touchid, senzorul de amprenta era praf, apple a perfectionat. face recon exista deja in samsung etc, e praf apple o face perfect
    deci vezi ca tu mergi invers cronologic

  5. Până la touch id nu a exista nevoia unui senzor de amprentă. Normal că producătorii se adaptează la noile condiții din piață.
    Și Apple fură tot ce poate, doar doar să rămână relevantă în piață.
    – Siri este un produs slab, depășit de Google Now și Cortana.
    – încărcarea prin inducție: Apple nu are niciun merit
    – ecranul AMOLED: iarăși, Apple este impotentă sa dezvolte așa tehnologie
    – serviciile Cloud, furate de la Microsoft și Google
    – Bluetooth și NFC, două mizerii la iPhone
    – lista poate continua

  6. Stai sa vedem ca incarrc prin inductie la apple watch a mers din prim superb,aliniat prin magnet etc. la s6 merge din 2-3 incercari

  7. In lunea android sunt f multe conpanii ce au ramas inca si in 2017 doar cu touch si long press
    Ipocrizie maxima
    Hai fugi la munca ca iar dai reply dupa ore intregi sau chiar zile

  8. Da, au rămas cu long press, și? Care e problema ? Funcționează impecabil, deci de ce să îl schimbi?
    Apple nici nu a avut right-click pe mouse-ul de Mac, ci un grețos long-click (ceea ce mi se pare o prostie pe un ecran comanda cu mouse-ul). Evident că a trebuit să copieze right-click de la Microsoft, iar tu să fii ipocrit.

  9. Faza cu încărcarea la S6 de care spui este o minciună a unui om mincinos.
    Este probabil ca o tehnologie nou dezvoltată să nu fie perfectă. Dé aia Apple așteaptă tehnologiile maturizate de către alții, și culmea, nici atunci nu funcționează fără probleme.

  10. Caine stai cuminte. Verifica nartul. S6 mergea dar nu tot timpul din prima. Trebuia sa il pui exact le centru tu.
    Acum marsh la munca sclav. Mai vorbim peste cateva ore sau zile cand ai liber de la sefi

  11. Cica ceilalti vor copia ceea ce apple a copiat de la ei…:)))) asta e tare. Folosesc iphone exlusiv pentru internet banking pentru ca pe dispozitivele android am root pe toate … Sper ca cu iphone 8 sa faca o figura frumoasa ca cu iphone 5…era chiar frumos..da putin probabil la ce vad pe net.

  12. Cu asta m-am lamurit ca esti un taran fan apple coclit clasic. Ai asteptar 5 ani sa iti permiti iphone 4 si acum faci figuri pe forumuri cand tu nici nu stii ce e aia memorie de mai mult de 8gb :))

  13. alt username?
    alta maimuta? Da ca sa faci bani multi trebuie sa investesti sa te tragi cativa ani de chiloti…dar dupa aceea ai pe viata bani ce unii ca tine nu o sa aiba. Deci nu ma deranjeaza

  14. sa inteleg ca doua telefoane iti incap in buzunar? nici 2 iphone 4 nu iti incap…sau tu iti umpli toate buzunarele cu telefoane!?

  15. Sigur. Are contacte metalice pentru incarcare inductiva. Si ce alte mizerii vrei sa zici ca nu se aliniaza corect cu incarcatoarele lor? Uita-te la moto 360. Pur si simplu il arunc pe suport si incepe sa se incarce. Nu e nimic complicat. Si nu inseamna ca daca nu are un mar muscat ca logo e o mizerie. Si nici pretul nu mai e o garantie a calitatii cum cred fanii apple in general. Important la un produs e sa iti placa tie, nu sa incerci sa ii faci pe altii sa le placa si lor.

  16. Știu că are right click dumb! Inițial, când îl scoți din cutie, mouse-ul merge cu un singur click stânga. Îl activezi din Settings să meargă cu click dreapta.

  17. de ce fol banking’ul de 7-8 zi
    Si nu 1-2 ori cand ajungi acasa si il fol pe ipad ca sa nu te mai cari ca un kkt cu 2 telefoane

  18. cu siguranta iar am avut dreptate…dupa 11 ore dai si tu reply ca un sclavete ce esti

    Nu uita nu toti ca tine, dau f mare importanta sa arate cine este pe net…barbatii adevarati stiu ei cine sunt si nu le pasa sa ii troleze pe altii.

  19. “In lunea android sunt f multe conpanii” ?????

    Mă întreb cum o fi în marțea Android, sau poate în joia Android…
    Nu îți mai explic faptul că înainte de “b” și “p” se pune întotdeauna “m” (și nu “n”).

  20. Răspund greu pentru că eu am și viață personală, sclavule… Ce patron ești tu când stai numai la comentarii?

  21. asta inseamna sa te lasi trolat ca un prostan
    nu uita sa imi zici ca am gresit si in loc de n trebuia sa pun M privind “in lumea android

  22. in general in RO, oamenii ce au firma,si au oameni de incredere ,sa le faca munca au timp si se lasa asteptati. Deci eu daca vreau sa dau un comentariu aici si altcineva sa ma astepte, pot.
    Tu trebuie sa nu intri 11 ore ca sa nu arati lipsa de respect si sa te dea aia la picioare afara ca pe un animal

  23. Trebuie sa fii cretin sa iti iei mac doar ca sa vezi daca iti place. Intai te documentezi putin si dupa te hotarasti daca iti iei sau nu ca sa nu iei un cacat, ceea ce probabil ai facut deja. Zici de progres ca lumea nu foloseste tehnologii noi dar vitele de la apple inca nu stiu cum sa puna un touchscreen intr-un laptop. Sau sa faca o tableta convertible cu un sistem de operare desktop. Ce sa ceri de unde nu e?

  24. La ce volum minuscul are “afacerea” ta, delegarea sarcinilor este un film SF. Tu poți păcăli niște păcălici prostuți ca Tam-Bourinul sau alți troli obosiți. Eu am experiență profesională pe care tu nu o vei avea niciodată. Tu nu mă păcălești cu rahaturi din astea.
    Tu nu ai lucrări acum, și freci menta.

  25. Nu toate tehnologiile sunt perfecte din prima. Eu acum ma refeream la smartwatch-uri. Si la urma urmei chiar daca s6 nu se alinia perfect din prima, macar a avut curajul cineva sa implementeze tehnologia asta ca sa vada cum prinde la public. Apple asteapta sa faca ceilalti asta si dupa decid daca implementeaza ceva nou sau nu. Ca tot vorbeam de telefoane inapoiate.

  26. logic, primul meu mac a fost un macbook air, ce era un dispozitiv secundar si sa vad daca imi place si ma pot folosi de el. Dupa aceea am intrat all in
    “una este sa spui ca nu stiu cum sa puna touchscreen in laptop”
    si alta este sa fii destept sa nu o faci…serios, touch in laptop…pai ba baiatule ce faci cu el? stii ce experienta ai? tot timpul sa se clatine cand dai cu degetul ….
    Apple stie ce face…Microsft a incercat tot ce zici tu , si usor usor vin cu picioarele pe pamant si uite au ajuns sa faca surface laptop. Si acolo cu compromisuri dar nah…ce sa faci

  27. tu furi din ganguri rahaturi sa mananci si zici de mine…pai in kkt te cumpar si pe tine si pe familia ta sa imi curatati casa

  28. Nu eu sunt prostanul în discuțiile noastre… Din păcate, tu ești prostanul, pentru că te porți ca un prostănac. Succes!

  29. daca nu stiai si Tim zilnic trimite mail’uri (raspunsuri catre utilizatori) timp de 3-4 ore pe zi…
    Dar nah ce sa vorbesti cu unul angajat, ce are un venit de la un servici, nu are cum sa inteleaga cum merg lucrurile
    Tu muncesti pt bani. Ca patron, faci rost de munca pt oamenii tai si ei muncesc pt tine

  30. ok, pt angajati am observat ca si in RO e calcare in picioare. Pt mine nu este o problema. Prefer sa merg cand nu sunt toti tampitii ce au concedii, si sa merg cand este liber si curat

  31. eu sunt ce vrei tu sa fiu, pt ca nu imi pasa…eu stiu cine sunt si altii stiu, deci…cei mici simt nevoia sa se simta mari intr-o lume virtuala

  32. “Eu am experiență profesională pe care tu nu o vei avea niciodată”
    si totusi iti iei concediu ca restul angajatilor pricajiti…un om important,)chiar daca nu este patron sau manager), pt o companie, isi ia liber cand vrea el, si nu intr-o perioada selectata de altii pt el
    Si mai vorbim de cine pe cine pacaleste…hai marsh dupa cum ti-am mai zis la prosstit oameni mici ca tine ce te asculta in acest mediu virtual

  33. Daca ar avea 2 neuroni, minimul ca sa faca o sinapsa ar pune un fucking stand ca la surface pro. Atat. Problema rezolvata. Dar e prea multa munca sa optimizeze softul pentru touch. Mai bine decid ei cum o sa foloseasca utilizatorii dispozitivele lor. Aparent multor oameni le place sa nu fie proprietarii lucrurilor pe care le cumpara ei.

  34. pai si atunci la ce? adica la ce ai nevoie de 6-7 ori cand esti pe drum, ca daca esti acasa sau la birou etc, poti avea un ipad si nu mai tre sa te plimbi cu 2 telefoane
    Deci lasa bullshiturile cu mine sclavete

  35. Pfff…am citit comentariile..ce oameni maturi pe aici… Romanii sunt printre putinele natii care daca au ultimul tip de smartphone se simt realizati…si tot ei nu pot dormi daca vecinul isi schimba masina….

  36. Mda. Mergi iarna la mare ca e mai cool. Ce-i drept alta data nu ai ocazia ca vara te tine dorel la mistrie ca atunci e sezonul constructiilor.

  37. cum ar fi ce? adica ce kkt faci tu ZILNIC de 7-8 ori cand esti pe drum ??
    ma lasi cu minciunile tale, bre nici sa minti nu stii

  38. banuiesc ca ai in cont 5000 lei si cand vezi o fata draguta scoti iphone sa intri pe cont sa vada si ea “accidental” ca ai si tu niste marunt in cont, si faci asta de atatea ori pe zi

  39. Asa e! Si cand cumpar un suc fac transfer bancar. Nu stiu de ce…dar imi dai impresia ca esti ingramadit…am mai “vb” odata si pareai normal…ori altcineva iti foloseste nickname-ul

  40. Din comentariile tale..am vazut ca raspunzi cam la toata lumea…esti un măgnățel asa…si chiar nu te duce capul la ce ai putea folosi internet banking de mai multe ori decat odata pe luna (15 a fiecarei luni) sa verifici daca ti-a intrat salariul?

  41. Eu fol internet bankingul,cred ca de 4-5 ori pe luna. Cardul il folosesc zilnic, dar internet banking de 5-6 ori pe zi?!? Clar cine a e obsesat ca i se fura bani
    Ps: eu sunt angajator

  42. Ti-am zis la ce nu o folosesc.. Afacerea ce o conduc implica plati cat si incasari zilnice..sau aproape zilnice. Happy? Acum ma intrebi ce afacere? Am un restaurant..si mai multe sali pentru festivitati

  43. ok, in sfarsit, ai gasit solutia sa mearga treaba. Dar serios…tot nu se leaga, eu la verificari, nici de pe mobil nu o fac, ori pe mac ori pe ipad, cand merg pe strada sau conduc nici nu ma intereseaza, nu sunt atat de stresat si mai am si om, ce imi este si contabil ce imi verifica. Deci, f ciudat sa mergi cu 2 telefoane pe strada doar ca sa faci plati (mergand pe strada sau conducand)
    Ok o lasam, asa.

  44. Tie iti face platile contabilul? Uite azi am cumparat un video proiector, am achitat la spalatorie pentru fetele de masa si huse,am achitat fructele de duminica asta de pe un cont…mi-am transferat de doua ori bani pe paypal ( nu tin niciodata bani pe el) sa reinoiesc subscriptia psn si i-am luat si un joc lu’ fiu’miu…Cumpar zilnic de pe emag…primesc de cel putin 15 ori bani pe saptamana…platesc produse, servicii, facturi, personal…si toate astea le fac eu.. Cand o sa imi permit o sa imi iau ai eu om.

  45. Am 4 conturi in Romania si 2 in strainatate…usor usor am devenit cele mai bune prietene..ne spunem totul..bani doar pe 3 tin permanent..1 al firmei si 2 personale..celelalte le folosesc doar pentru cumparaturi online..si “bani de buzunar”.. Am 35 ani..subt casatorit si am doi copii…asta ca sa evit alte intrebari…

  46. Asa cum copiezi si tu vorbele altora mai exact cum te-am numit de prima oara mai exact o maimuta, acum ai avansat la: maimutoi oligofren 🙂

  47. Eu ma concediu oricând, Bogumile… Dacă stau l’a serviciu acum, nu am cu cine vorbi pentru că 99% din parteneri sunt în concediu.

  48. Hahaha…
    Tu crezi că personajul tău de fantezii roz are timp 3-4 ore/zi să trimită emailuri??
    E clar că tu nu ai lucrat un viața ta într-o companie mare.

  49. Pai logic ca nu am licrat in nicio companie mare,de la inceput am avut-o pe a mea. Si da,oricine important isi face timp pt ce crede el,se vede ca esti sclav angajat pt ca ti se pare SF ca un om sa aiba timp pt orice altceva decat sclaveala pt altii

  50. Tocmai ce ai zis ca esti in concediu pt ca august e luna concediilor. Deci,tu iti iei concediu ca isi iau restul,am inteles

  51. Pe logica “decât codaș la oraș, mai bine-n satul tău fruntaș”, corect?
    Tu ai un Srl falimentar care abia se târâie de pe o zi pe alta, și ai tupeul să o compari cu o companie marie.
    Tu nu poți fi admis să lucreze într-o companie mare.

  52. ce inseamna sa fii in concediu…imi raspuni la orice ora. Chiar si dupa 2 ore..nice
    In orasul meu Bucuresti o duc mai bine decat 70% din populatia ta de acolo, deci stai linistit, fa-ti griji pt tine si pt ziua de maine ce pui pe masa
    Eu nu as lucra pt nimeni altcineva, este o placere unica sa stii ca orice faci faci pt tine si oamenii tai depinde de asta, daca tie iti e bine si lor le este. Tu sclaveste acolo
    Cu un Srl falimentar nu iti poti permite ce imi permit, nici un kkt de iphone nu mi-as permite cu asa ceva, darmite mercedes sau case de intretinut vacante etc
    Hai hai te simti si tu bine azi ca nu te rupe nimeni la cap cu ce sa faci. Ce bine ai si tu parte de 10% din libertatea ce eu mi-o permit

  53. “oamenii tai depinde” ???
    Scrb strikes again !
    Cei ca tine au nevoi inferioare și își raportează fericirea la niște lucruri mărunte.
    Tim Cuc, idolul tău este angajat, și cu toate astea câștigă într-o zi mai mult decât ai câștigat tu cu Srl-ul tău falimentar în 2 ani.
    Bravo Scrb!

  54. “Dé aia Apple așteaptă” sau “Tu nu poți fi admis să lucreze într-o companie mare.”
    asa ca sa vezi ca te trolezi si singur, daca tot te uiti
    Chiar te inteleg, stiu multa lume, chiar prieteni din copilarie ce odata cu succesul companiei mele s-au detasat de mine din cauza,ca tine, incepeau cu astfel de atacuri din cauza ca se simteau inferiori si nu isi permiteau sa ma urmeze in vacante, case masini, gadgeturi etc
    Nu vreau sa zic ca poate esti taximetrist ca nu ma intereseaza, este treaba ta…dar nah, e bine sa te vad in concediu ca restul plutonului ca nu mai asteptam cu orele si chiar zilele dupa un raspuns

  55. Scrb, recitește textul scris de tine… Este alandala, omule!

    “Chiar te inteleg, stiu multa lume, chiar prieteni din copilarie (care) ce odata cu succesul companiei mele s-au detasat de mine din cauza,ca tine, incepeau cu astfel de atacuri din cauza ca se simteau inferiori si nu isi permiteau sa ma urmeze in vacante, case masini, gadgeturi etc”

    Un text fără început și fără sfârșit, dublezi cuvintele, vai de steaua ta!
    Eu înțeleg că tu faci un efort în a-ți așterne ideile, însă un om inteligent ar face-o fără efort. Păcat de tine… În locul tău mi-aș tăia venele.

    Cu siguranță că oameni ăia nu te-au urmat în vacanțe din alte motive:
    1. Îți făceai vacanțele la țară pe gârlă. Prieteni, prieteni, dar au și omenii ăia demnitatea lor.
    2. Erau rușinați să se afișeze cu unul ca tine. Mie mi-ar fi rușine să mă afișez cu tine 🙁

  56. asa va trolez pt oameni ca tine care este, si va credeti ce scriu si eu pe aici…ai baut? iti tai venele ca esti trolat de 2 ani, si esti batut si sclavit si ca nu ai bani de painea cea de non toate zilele?