iPhone 8 – Rezervari Deschise la un Operator Telecom

iPhone 8 are deja rezervarile deschise la un operator telecom din Europa, cei de la Telekom permitand rezervarea telefonului in Germania pentru cei interesati.

iPhone 8 are deja rezervarile deschise pentru clienti la un operator de telefonie mobila, acesta avand o idee foarte interesanta pentru a-i multumi pe clienti. El a anuntat recent noua strategie, aceasta permitandu-le clientilor sa rezerve in avans orice smartphone nou care urmeaza sa fie lansat de catre un producator de telefoane mobile, iar iPhone 8 este inclus printre ele, desi nu este mentionat cu denumirea.

iPhone 8 are rezervarile deschise la operatorul de telefonie mobila Telekom din Germania, el spunand clar ca inclusiv viitoarele produse ale Apple intra in oferta lor. Aici vorbim, desigur, despre iPhone 8 si iPhone 7S, deoarece acestea vor fi urmatoarele modele de smartphone-uri pe care cei de la Apple urmeaza sa le lanseze chiar luna viitoare, deci despre altceva nu prea poate fi vorba in acest moment.

iPhone 8 poate fi rezervat chiar acum de catre clientii Telekom din Germania, iar in momentul in care precomenzile vor fi deschise, clientii operatorului vor avea prioritate la livrare. Asta ii va convinge pe multi sa faca acum o rezervare pentru iPhone 8 in baza sistemului lansat de catre cei de la Telekom, dar el se va aplica inclusiv pentru Samsung Galaxy Note 8 si Huawei Mate 10, care vor fi lansate in aceasta vara si toamna.

iPhone 8 – rezervari deschise la un operator telecom

iPhone 8 rezervari operator telecom

iPhone 8 va fi disponibil in cantitati extrem de limitate in momentul lansarii, doar 2- 5 milioane de unitati fiind estimate pentru disponibilitate initiala. In aceasta idee, un operator precum Deutsche Telekom ar putea primi pana in 5% din numarul total de unitati ale iPhone 8, daca va avea disponibile si atatea, asa ca “bataia” va fi foarte mare pentru noul smartphone, inclusiv la magazinele Apple.

iPhone 8 va fi lansat initial in 10 – 11 tari de pe glob, urmand ca lansarea sa fie apoi extinsa si la altele pe masura ce stocuri noi vor fi disponibile. Aceasta este strategia obisnuita a celor de la Apple privind lansarea de noi modele ale iPhone, iar in cazul iPhone 8 lucrurile nu vor fi diferite din vreun punct de vedere, poate nici pentru Romania.

“Now you can secure your reservation service ticket online. Once manufacturers such as Samsung, Apple, Huawei, etc. present their latest smartphones, we invite you actively to redeem your ticket. In this way, you automatically benefit from a preferred delivery.”

iPhone 8 ar putea fi lansat in Romania cel mai devreme in al doilea val, adica la aproximativ o saptamana dupa lansarea initiala, asta daca avem noroc. Din cauza disponibilitatii iPhone 8 in cantitati limitate, exista posibilitatea ca Apple sa decisa organizeze al doilea val de lansari la 1 – 2 saptamani dupa cel initial, asa ca tara noastra ar putea avea smartphone-ul disponibil mai tarziu decat anul trecut.

iPhone 8 va fi prezentat la inceputul lunii septembrie, lansarea urmdna a avea loc in aceeasi luna.