Samsung Galaxy Note 8 si Interfata Imbunatatita

Samsung Galaxy Note 8 va avea parte de o interfata mult imbunatatita multumita companiei Samsung, care vrea sa rezolve problemele utilizatorilor.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa vina cu o serie de schimbari neasteptate, dar extrem de importante, compania Samsung considerand intr-un final ca trebuie sa le faca. Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat peste exact o saptamana, compania Samsung urmand a anunta atunci si aceste schimbari care sunt pregatite pentru clienti, ele urmand a oferi o expreienta mai buna de folosire a produselor.

Samsung Galaxy Note 8 va avea o noua versiune a software-ului Samsung Experience, care are menirea de a imbunatati experienta de utilizare a produselor Samsung cu fiecare iteratie. Prima versiune a fost lansata pentru Android 7, iar acum cu Android 8 si Samsung Galaxy Note 8, compania Samsung va lansa o versiune noua care va aduce multe imbunatatiri pentru sistemul cunoscut pana acum drept TouchWiz.

Samsung Galaxy Note 8 va beneficia practic de imbunatatiri pe care Samsung le-a facut cu fiecare lansare a unui smartphone important, insa cu acesta asteptarile sunt mai mari. Produsele Samsung sunt des criticate pentru faptul ca au un software care fie functioneaza prost de la bun inceput, fie incepe sa functioneze prost dupa cateva saptamani de folosire, iar cu Samsung Galaxy Note 8 compania incerca sa rezolve problemele.

Samsung Galaxy Note 8 si interfata imbunatatita

Samsung Galaxy Note 8 Interfata Imbunatatita

Samsung Galaxy Note 8 va avea noutati inclusiv pentru interfata de utilizator, desi deocamdata nimeni nu stie clar care urmeaza sa fie acestea. Una dintre marile imbunatatiri facute pentru Samsung Galaxy Note 8 este o reducere a lagului din interfata de utilizator, o problema pe care unii dintre clientii Samsung Galaxy S8 au raportat-o la cateva saptamani dupa ce au intrat in posesia smartphone-urilor.

Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea un sistem imbunatatit pentru scanarea irisului si a recunoasterii faciale, dar desigur ca al doilea va fi inferior celui din iPhone 8. Practic, Samsung pare sa se fi uitat atent la ce probleme au raportat utilizatorii si incearca sa le rezolve cu lansarea Samsung Galaxy Note 8, dar ramane de vazut care vor fi primele raportari facute de catre utilizatori dupa achizitie.

Samsung Galaxy Note 8 nu va fi singurul care se va bucura de aceste imbunatatiri, deoarece Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba deasemenea parte de ele. Nu se stie cat va dura pana cand imbunatatirile din Samsung Galaxy Note 8 vor ajunge si in celelalte smartphone-uri ale companiei Samsung, insa teoretic n-ar trebui sa dureze chiar atat de mult pana cand ele vor fi oferite de coreeni.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat pe 23 august, lansarea urmand a avea la scurt loc dupa aceasta data.