iPhone 8 – Prezentarea Detaliata a Noilor Culori

iPhone 8 are in clipul video de mai jos prezentate in detaliu cele trei noi culori pe care compania Apple intentioneaza sa le ofere pentru smartphone incepand din septembrie. Daca, veti bine, pentru ca vorbim despre iPhone 8 vandut in doar trei culori din aceasta toamna, conform celor mai recente zvonuri, ele sugerand faptul ca numai culorile argintiu, auriu cupru si jet black ar urma sa mai ramana in vanzare.

iPhone 8 are in acest cupru auriu o noua culoare pe care compania Apple ar putea-o numi Blush Gold, insa desigur ca asta nu este deocamdata cert. Chiar si asa, vorbim despre o schimbare mare si o culoare pe care nu foarte multa lume o va aprecia pentru ca nu este chiar atat de grozava, desi daca Apple o va folosi, atunci cu siguranta stie ca poate genera vanzari bune de pe urma sa anul acesta.

iPhone 8 va fi in continuare vandut in culoarea jet black, care este oricum foarte populara si acum, iar cea argintie nu va disparea vreodata, pentru ca este o alegere simpla. iPhone 8 este prezentat in imaginile de mai jos sub forma unor machete fabricate de catre producatori chinezi in baza unor schite care au fost furate din cadrul laboratoarelor in care sunt dezvoltate prototipurile noului smartphone.

20 COMENTARII

  1. simetrie draga…nu ca la altii cu artificii si kkturi
    Practic ai 4mm margine peste tot mai putin pe o portiune de sus unde sunt toti senzorii si camerele

  2. Cel negru arata foarte bine, ai fi bine daca culoarea jet black ar semana cat mai mult cu space black si bineinteles sa aibe aceias rezistenta la zgarieturi.

  3. Inca sper ca Apple nu o sa lanseze asa ceva. iPhone-ul 8 Silver arata groaznic, cel putin panoul frontal. Sa ne amintim ce telefoane scoteau cu cativa ani in urma 4/4s, 5/5s si cat de simple erau si sa ne uitam la acel panou frontal din iPhone 8 care e de-a dreptul hidos.

    Pana acum spuneam cu jumatate de gura ca S6 edge e mai frumos ca iPhone 6, ca S7 e mai frumos ca si iPhone 6s si o spun cu cea mai mare convingere ca S8 e mult mai frumos decat iPhone 7 si decat iPhone 8 (inca sper ca in acest video nu e versiunea finala).

    E chiar trist ca Apple nu a mai venit de multi ani cu un iPhone la care prima reactie sa fie “Wooow” dar din fericire au facut-o cei de la Samsung!