eMAG 1300 LEI Reducere la iPhone 6S si iPhone 6

eMAG vinde iPhone 6 si iPhone 6S cu pana la 1300 de LEI reducere in 18 august, mii de telefoane fiind in oferta publica a magazinului.

eMAG are pe 18 august oferte foarte bune la iPhone 6 si iPhone 6S, care sunt disponibile cu reducere de pana la 1300 LEI in aceasta pagina a magazinului online. Vorbim despre modele de terminale iPhone care sunt populare in oferta companiei Apple si care beneficiaza de reduceri foarte bune la cei de la eMAG in momentul de fata, preturile fiind, pe 18 august, in unele cazuri mai mici decat in Apple Store.

eMAG vinde iPhone 6 si iPhone 6S la reducere pe 18 august, insa ele nu mai sunt de ceva vreme telefoanele de top ale companiei Apple, insa la preturile de care puteti beneficia de un deal foarte bun. Vorbim despre produse care au performante bune chiar si cu cele mai recente versiuni ale iOS 10, asa ca va veti putea bucura de o oferta foarte potrivita in 18 august pentru ele in cadrul magazinului eMAG.

eMAG aduce in prim-plan 18 august terminalele iPhone 6 si iPhone 6S noi, care sunt disponibile in aceasta pagina cu reducere de pana la 1250 de LEI, dispozitivele fiind nefolosite vreodata. Reducerea este mai mica decat in cazul celor resigilate, insa macar stiti ca va veti bucura de un produs complet nou in momentul in care veti primi acasa coletul comandat de la cei de la eMAG in data de 18 august.

eMAG 1300 LEI Reducere la iPhone 6S si iPhone 6

 

eMAG 1300 LEI Reducere iPhone 6S iPhone 6

eMAG vinde in cazul iPhone 6 modelul lansat in 2014 de catre Apple, pe 18 august puteti cumpara modelul nou al iPhone 6S in momentul de fata, adica cel lansat in septembrie 2016. Acest model nou vandut de catre eMAG are minim 32 GB spatiu de stocare, insa separat de aceasta noutate nu exista alte schimbari in ceea ce priveste componentele interne, indiferent de modelul cumparat pe 18 august.

eMAG are, pentru care care nu se teme de terminalele iPhone 6 si iPhone 6S resigilate vandute in 18 august in aceasta pagina, pregatite o serie de reduceri de pana la 200 LEI. Cei de la eMAG au pus in vanzare terminalele iPhone 6 si iPhone 6S la preturi foarte bune, asa ca ar fi bine sa va uitati prin oferta lor de resigilate pentru a fi siguri ca puteti beneficia de deal-uri bune pe 18 august.

eMAG pe 18 august are toate aceste deal-uri in unele cazuri mai bune decat in Apple Store, asa ca de la eMAG puteti cumpara un iPhone 6, iPhone 6S, sau modelele Plus, la preturi foarte bune. Va recomand sa va grabiti in a cumpara ceea ce va intereseaza, deoarece stocurile sunt limitate in 18 august.