Samsung Galaxy Note 8 va fi EXTREM de Scump

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie foarte scump in momentul lansarii, Samsung planuind sa ceara peste 940 de euro pentru noul sau smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 va fi extrem de scump, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile direct din China, ele dandu-ne de inteles ca zvonurile se vor adeveri. Vorbim despre o lista de preturi provenita de la un aparent partener al companiei Samsung, acesta dezvaluind ca noul Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie vandut in trei versiuni, nu doua, asa cum spuneau zvonurile anterioare.

Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut de catre compania Samsung intr-o versiune cu 64 GB spatiu de stocare, una cu 128 GB spatiu de stocare si una cu 256 GB spatiu de stocare. Initial se spusese ca Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut doar in modele cu 64 GB si 128 GB spatiu de stocare, insa Samsung pare sa preia strategia companiei Apple si ofera mai multe optiuni pentru clientii sai.

Samsung Galaxy Note 8 cu 64 GB spatiu de stocare urmeaza sa coste 941 de dolari in China, sau 940 de euro in Europa, in timp ce versiunea de 128 GB va costa 1061 dolari, sau euro. Pentru versiunea de 256 GB a Samsung Galaxy Note 8 clientii Samsung urmeaza sa plateasca nu mai putin de 1200 de dolari, sau euro, un pret urias, dar apropiat de cel al iPhone 7 Plus cu acelasi spatiu de stocare.

Samsung Galaxy Note 8 va fi extrem de scump

samsung galaxy note 8 extrem scump

Samsung Galaxy Note 8 in toate cele trei versiuni va avea 6 GB RAM inclusi pe langa procesorul Qualcomm Snapdragon 835, asa ca vorbim despre performante ridicate. Desigur ca Samsung va integra si un chip Exynos 8895 in modelele vandute in cam toata lumea, exceptie facand SUA, unde Samsung Galaxy Note 8 va fi comercializat cu chip-ul celor de la Qualcomm, din motive de licentiere.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza, practic, sa fie cam la fel de scump precum s-a tot zvonit, iar asta nu ne da sperante prea mari pentru iPhone 8 anul acesta. Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie cel mai scump smartphone vandut de catre compania Samsung, iar cei de la Apple probabil vor cere si mai multi bani pentru noul model al iPhone, care va fi lansat undeva in cursul lunii viitoare pe pietele globale.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat pe data de 23 august de catre compania Samsung, insa lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc pe data de 15 septembrie, conform zvonurilor. iPhone 8 ar trebui sa isi faca aparitia pe piata la cam o saptamana dupa Samsung Galaxy Note 8, deci vorbim despre o lupta foarte stransa intre Apple si Samsung pe piata smartphone, dar la preturi foarte mari, din pacate.

Samsung Galaxy Note 8 va fi scump, dar veti cumpara un iPhone 8 la fel de scump ?