Samsung Galaxy Note 8 va fi EXTREM de Scump

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie foarte scump in momentul lansarii, Samsung planuind sa ceara peste 940 de euro pentru noul sau smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 va fi extrem de scump, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile direct din China, ele dandu-ne de inteles ca zvonurile se vor adeveri. Vorbim despre o lista de preturi provenita de la un aparent partener al companiei Samsung, acesta dezvaluind ca noul Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie vandut in trei versiuni, nu doua, asa cum spuneau zvonurile anterioare.

Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut de catre compania Samsung intr-o versiune cu 64 GB spatiu de stocare, una cu 128 GB spatiu de stocare si una cu 256 GB spatiu de stocare. Initial se spusese ca Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut doar in modele cu 64 GB si 128 GB spatiu de stocare, insa Samsung pare sa preia strategia companiei Apple si ofera mai multe optiuni pentru clientii sai.

Samsung Galaxy Note 8 cu 64 GB spatiu de stocare urmeaza sa coste 941 de dolari in China, sau 940 de euro in Europa, in timp ce versiunea de 128 GB va costa 1061 dolari, sau euro. Pentru versiunea de 256 GB a Samsung Galaxy Note 8 clientii Samsung urmeaza sa plateasca nu mai putin de 1200 de dolari, sau euro, un pret urias, dar apropiat de cel al iPhone 7 Plus cu acelasi spatiu de stocare.

Samsung Galaxy Note 8 va fi extrem de scump

samsung galaxy note 8 extrem scump

Samsung Galaxy Note 8 in toate cele trei versiuni va avea 6 GB RAM inclusi pe langa procesorul Qualcomm Snapdragon 835, asa ca vorbim despre performante ridicate. Desigur ca Samsung va integra si un chip Exynos 8895 in modelele vandute in cam toata lumea, exceptie facand SUA, unde Samsung Galaxy Note 8 va fi comercializat cu chip-ul celor de la Qualcomm, din motive de licentiere.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza, practic, sa fie cam la fel de scump precum s-a tot zvonit, iar asta nu ne da sperante prea mari pentru iPhone 8 anul acesta. Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie cel mai scump smartphone vandut de catre compania Samsung, iar cei de la Apple probabil vor cere si mai multi bani pentru noul model al iPhone, care va fi lansat undeva in cursul lunii viitoare pe pietele globale.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat pe data de 23 august de catre compania Samsung, insa lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc pe data de 15 septembrie, conform zvonurilor. iPhone 8 ar trebui sa isi faca aparitia pe piata la cam o saptamana dupa Samsung Galaxy Note 8, deci vorbim despre o lupta foarte stransa intre Apple si Samsung pe piata smartphone, dar la preturi foarte mari, din pacate.

Samsung Galaxy Note 8 va fi scump, dar veti cumpara un iPhone 8 la fel de scump ?

88 COMENTARII

  1. Mi se pare normal. Samsung N8 vine intr adevăr cu tehnologie grozavă. Nu copy paste de la alte companii, merita să aibă un preț mare

  2. 100€ pixul+100€ cei 2 gb ram in plus+100€ camera in plus+100€ cei 0.1″ in plus fata de S8+ și uite așa e mai scump cu 400€ ca S8+! ??

  3. Nu,e total pe lângă cu tehnologia. Dar am sa-i dau link cu prezentarea sa audă și ea o engleza haioasa,sper sa prezinte Chin Chan Chun ăla sau cum îl cheamă și nu Mr.Mufă Jack ca ăla mai știe ceva engleza.

  4. Imi aduc aminte și acum ca au scos și ei repede S5 pe auriu după celebrul 5S gold,de care râdea tot netul că arată ca un plasture. Bine,au mai bagat la repezeala in S5 și un senzor de amprenta cu swipe down to unlock care când mergea când nu,mai mult nu.
    Nu știu dar parca graba asta e ceva caracteristic Samsung.

  5. Nu a spus nimeni despre conceptul de “super premium”, ci despre “premium”.
    Hai să vedem ce “premium” au fost produsele Apple:
    – iPhone 3G/3GS: plastic ordinar
    – iPhone 4: antrenate + sticlă ordinară
    – iPhone 5/5S: vopseaua era cojită direct din cutie
    – iPhone 6/6 plus: bendgate, câh
    – Iphone 7 jetblec: vopsea care se zgârie dacă stranuți peste iPhone
    – iPhone 5C: plastic ordinar
    – MacBook: ecranul cu defect major de fabricație
    – cipul A-nu-știu-cât: bâzâie, de zici că Apple ți-a făcut cadou și un țânțar

    Nu mai aduc în discuție produse fail ale Apple…

  6. Știi ce e jenant rău că metalul și sticla sa fie întrecute de un banal plastic
    Nu îmi amintesc ca vreun smartphone Samsung din plastic sa se fi indoit, zgâriat sau decojit spre deosebire de iphone…. Asta înseamnă premium?
    Ai si tupeul sa aduci vorba de premium la Samsung când știi foarte bine trecutul cu N probleme al iPhone legat de calitatea produselor

  7. e praf omul , la el un produs nu este premium daca are niste probleme de fabricatie, deci daca mercedes s class cand a venit cu probleme la primele display wide,clar nu e un produs premium ca, deh a avut niste probleme de fabricatie
    La un PP degeaba ai garantie pt ca, daca ai o problema, nu mai este un produs premium :))))))

  8. Nici eu nu știam de premium și super premium. Recitește ce an scris.
    Dacă ție ți se pare că S3 avea plastic ordinar…

  9. si vopseaua de pe bentley sare, si pielea e f fina si o poti zgaria cu unghia….deci nu e premium. Deci lucrurile cu cat sunt mai de calitate si mai premium cu atat trebuie ingrijite si avut grija mai mult

  10. Iphone are clientela de maidan …la fel ca bmw x6 care e vandut in ro bg si alvania…de asta fug desteptii de x6..asa o sa fie si cu iphone maidan

  11. Prezentarea e comedie pt ca ii i tereseaza ce ptoduse primim..la voi e doar prezentare…cel mai bun i shet produs de noi ..si gata ..coada la i8

  12. Ce sa stie ma tzaranii ce e aia hi tech.dale maru pe 2000 de dolari si iai prostit..si cand vad split screan spun ca nu le trebui.wireless charg nau nevoie ei .casti cu fir ?nu vor ei asa ceva..lasai asa prosti nu ii destepta ca prostu smecherit sio ia in cap sti ce zic

  13. I8 cica scoate difuzoarele sa fie mai scump si se livreaza fara baterie sa poata sa ceara 1200 de dolari.restu e contra cost .ca au bani clientii apple.

  14. Tu ai tv de metal sau ce?de piatra?la ce te uiti la perete? Exista tv fara plastic? Am uitat ca tu ai bani cica si vin actorii live la tn .scz

  15. Pt tine premium inseamna sa pui maru pe cel mai bun produs..asta face apple de cand cumpara de la samsung..sati faca tie pe plac..samsung cu emblema de apple..si asa tia luat mintile.strugurii astia e acrii domne

  16. Merita fiecare banut. Va fi cel mai tare smartphone de pe piata. Vine cu functii si tehnologii la care altii nici nu viseaza.

  17. Serviciile costă mai mult decât materialele, iar în privința serviciilor mai durează până când altă firmă va putea oferi ceea ce oferă Apple.

  18. Înseamă că nu ai văzut prea multe dispozitive Samsung folosite.
    S3-5 se crapă în draci zona camerei, plus zona Jack; 3 și 4 (cred ca și 5) se exfoliază plasticul lateral; 5 butonul de amprentă se zgârie și devine inutilizabil (aceleași lucruri sunt valabile și pentru Note apărute în aceiași ani).

  19. După 3 ani de Android, cu un Galaxy S6 și un Galaxy S7 Edge, m-am lămurit. Am decis să revin la iPhone. Așa că aștept noul iPhone. De ce? Simplu: din cauza fragmentării Android, din cauza calității aplicațiilor de pe Android, pentru că iOS a evoluat mult și vine cu mari schimbări. Aici vorbesc despre iOS 11, deși se află in stadiul beta. Și nu in ultimul rând, pentru ecosistemul Apple.

  20. Păi tocmai, că nu era plastic ordinar, decât în mintea ta și a celor ca tine. “Plasticul” ăla este policarbonat, se îndoaie anormal de tare, este foarte elastic, flexibil și are o textură foarte plăcută la atingere.

    Iphone 5C are plastic ordinar. Materialele iPhone-ului sunt sub medie. Nu înțeleg ce a fost în capul celor de la Apple când au pus vopseaua pe blecjet, când au vopsit aluminiul de pe iPhone 5.
    Btw, vorbim despre aluminiu, materialul din dozele de bere, super ieftin, mega ieftin. Maaaare premium ??

  21. Sunt curios ce engleză vorbești tu. De bine de rău, managerii Samsung vorbesc o limbă străină, în timp ce Cuc, Șilăr și Aiv nu știu decât limba maternă. Așadar, un punct în plus pentru Samsung.

  22. Cu siguranță că va face sx pe scenă, in fantezia unora ca Scrb care se vor lăsa posedata de Cuc, chiar a colo pe scenă… De aia Scrb abia așteaptă prezentarea ?

  23. Singurul iPhone care se deteriorează vizibil la folosire normală este 5 – de fapt doar marginile (și 5s, însă mult mai greu); cat despre 7 bj, Apple a spus ca se va zgâria în draci.
    Pe de altă parte, să-ți crape carcasa în jurul camerei și porturilor la aceeași folosire normală a telefonului arată că materialul folosit este nepotrivit pentru scopul lui; despre calitățile lui numai de bine (am dat exemplul unui telefon făcut de HTC, folosind același material și căruia ii lipsesc problemele de care vorbeam).
    Despre 5c nu mă pronunț, pentru ca l-am ignorat tot timpul, însă nu am văzut să aibă probleme în timp cu calitatea plasticului; dar repet, poate că are și nu știu eu.

  24. Un raport pret/calitate excelent! Daca exista un smartphone pe piata care sa merite banii astia note 8 e acela. Un telefon caruia nu ii poti lua sau adauga nimkc sa il poti faci mai frumos/bun

  25. Clar iPhone 8. Pentru ecranul Amoled care, trebuie să recunoaștem, este un mare plus și pentru Realizarea Augmentată. De ceva timp m-am lansat in lumea AR și am făcut câteva aplicații, nu lansate încă în nici un store. Problemă este următoarea: este foarte complicat sa faci aplicații de calitate și compatibile cu toate dispozitivele pe platforma Android. Exemplu: aceeași aplicație de AR pe iPad merge impecabil in schimb pe Android pe unul dă crash, pe unul funcționează, pe unul camera nu face bine focalizarea și nu recunoaște bine obiectul care trebuie scanat…și multe altele.

  26. pe android stiu ca nici nu prea ai decat un zenfone pt AR…ca vorbim de AR si nu VR…deci pe android oricum platforma tango parca ii zice, chiar si dupa 3 ani e f f limitat, pe cand la apple devine cea mai mare peste noapte

  27. Mulți se chinuie de ani buni să îmbunătățească AR, dar cu ce a venit Apple acum este cu mult peste ce este pe piață la ora actuală. Începând cu iPhone 8 lumea va vedea ce înseamnă cu adevărat AR.

  28. E imoral să ceri altcuiva să facă ceea ce tu nu poți face. În plus, nu știu dacă nivelul tău de engleză îți permite să evaluezi nivelul de engleză al altuia.

  29. “Crede și nu cerceta”, așa cum spun toți sărmanii credincioși.
    Curiozitatea este caracteristica oamenilor inteligenți. Așa au fost descoperite multe, din curiozitate.

  30. Tu știi sa construiești o racheta la NASA? Nu. De ce ar fi imoral sa-i ceri unui inginer NASA sa construiască o racheta?
    Îți trebuie cunoștințe avansate de engleza ca sa vezi ca ăla vorbește pocit engleza?

  31. Dacă nu știu să construiesc racheta, nu o să fac mișto de inginer că nu o poate construi.
    În schimb, aș face mișto dacă eu aș putea construi racheta iar inginerul nu.
    Ideea este că tu trebuie să demonstrez niște aptitudini înainte de a cere altuia să le aibă.

  32. Deci dacă eu nu pot sa construiesc o racheta nu pot face mișto de un inginer NASA ca el nu poate? Pai el cu asta se ocupa,și-a dedicat toată știința și viața lui pt asta!
    Dacă ma operează pe creier un neurochirurg trebuie sa demonstrez niște aptitudini de chirurg ca sa-i cer sa ma opereze bine?

  33. Duci cazurile la extrem, și greșești. Ideea este că și tu poți vb engleză în schimb nu poți opera pe creier.
    Eu vorbesc fluent engleza și franceza, ca limbi primare de lucru. Cu toate astea, nu mi-am permis niciodată să râd de nimeni că are un anumit accent în vreo limbă străină.
    Este normal să fie un accent puternic asiatic, iar dacă ești om inteligent, ești și modest, deci poți înțelege asta.