iPhone 8 – Apple Rezolva cea mai MARE Problema

iPhone 8 va avea probleme cu stocurile, iar Apple lucreaza inca de pe acum pentru a o rezolva si a vinde cat mai multe unitati dupa lansarea oficiala.

iPhone 8 va avea o problema masiva cu stocurile in aceasta toamna, iar compania Apple este perfect constienta de acest lucru, asa ca are un plan pentru a incerca sa rezolve problema din timp. Mai exact, compania Apple si-a anuntat partenerii ca urmeaza sa creasca substantial productia de terminale iPhone 8 in urmatoarea perioada pentru a acoperi macar intr-o anumita masura cererea pentru viitorul smartphone.

iPhone 8 este estimat a fi produs de catre partenerii companiei Apple in 5 – 6 milioane de exemplare pentru lansarea din septembrie, mult prea multi fata de ceea ce este asteptat in materie de vanzari. Chiar daca iPhone 8 va fi lansat cu iPhone 7S pe piata, lumea va fi in principal interesata de acest nou smartphone si nu de de-al doilea, pentru ca el nu va veni cu schimbari majore, chiar daca va fi mult mai ieftin.

iPhone 8 este deja in productie la Foxconn, principalul partener Apple care se ocupa cu fabricarea terminalelor iPhone, sute de mii de angajati urmand a asambla in urmatoarele luni telefoanele. Productia a inceput greu, cu o rata mare de unitati cu defecte iesite de pe liniile de asamblare, insa pe masura ce lansarea iPhone 8 se apropie, rata de unitati fara probleme iesite de pe liniile de asamblare va creste substantial.

iPhone 8 – cum rezolva Apple problema stocurilor

iPhone 8 Apple Problema Stocuri

iPhone 8 si iPhone 7S ar trebui sa ajunga la inceputul lunii septembrie la o rata de aproximativ 500.000 de unitati produse zilnic, daca totul functioneaza asa cum trebuie. Notificarea facuta de catre compania Apple pentru partenerii sai in vederea inceperii productiei iPhone 8 si iPhone 7S ar trebui sa duca in final la un numar atat de mare de unitati fabricate zilnic, insa nu totul depinde doar de Apple.

iPhone 8 ar urma sa fie produs in 44 de milioane de unitati in cel de-al patrulea trimestru fiscal al anului 2017, iar daca Apple va avea atatea disponibile pentru clienti, ar putea anunta noi vanzari record. iPhone 7S se va vinde cu siguranta destul de bine, mai ales ca pretul sau urmeaza sa fie cu pana in 400 de dolari, sau euro, mai mic decat cel al iPhone 8, deci va exista lume interesata de el.

“Without citing sources, the two analysts write that Apple will probably have its contract manufacturers build 53 million iPhones in total in the company’s September-ending fiscal Q4, with perhaps only 5 or 6 million being the iPhone X; the balance will be a mix of iPhone “7S” and “7S Plus,” the main difference being the simpler machines have traditional LCD screens instead of what is expected to be the iPhone’s first OLED display in the X model.”

iPhone 8 va fi prezentat de catre compania Apple la inceputul lunii viitoare, o posibila data putand fi zvonita incurand, invitatiile urmand a fi trimise, probabil, peste 10 zile. iPhone 8 va fi lansat de catre compania Apple in cursul lunii septembrie, cel mai probabil in a doua parte a lunii, asa ca va fi interesant de vazut cand va decide compania Apple sa ofere noul produs pe piata pentru clientii sai, adica noi.