Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Apple Rezolva cea mai MARE Problema

iPhone 8 – Apple Rezolva cea mai MARE Problema

iPhone 8 va avea probleme cu stocurile, iar Apple lucreaza inca de pe acum pentru a o rezolva si a vinde cat mai multe unitati dupa lansarea oficiala.

iPhone 8 va avea o problema masiva cu stocurile in aceasta toamna, iar compania Apple este perfect constienta de acest lucru, asa ca are un plan pentru a incerca sa rezolve problema din timp. Mai exact, compania Apple si-a anuntat partenerii ca urmeaza sa creasca substantial productia de terminale iPhone 8 in urmatoarea perioada pentru a acoperi macar intr-o anumita masura cererea pentru viitorul smartphone.

iPhone 8 este estimat a fi produs de catre partenerii companiei Apple in 5 – 6 milioane de exemplare pentru lansarea din septembrie, mult prea multi fata de ceea ce este asteptat in materie de vanzari. Chiar daca iPhone 8 va fi lansat cu iPhone 7S pe piata, lumea va fi in principal interesata de acest nou smartphone si nu de de-al doilea, pentru ca el nu va veni cu schimbari majore, chiar daca va fi mult mai ieftin.

iPhone 8 este deja in productie la Foxconn, principalul partener Apple care se ocupa cu fabricarea terminalelor iPhone, sute de mii de angajati urmand a asambla in urmatoarele luni telefoanele. Productia a inceput greu, cu o rata mare de unitati cu defecte iesite de pe liniile de asamblare, insa pe masura ce lansarea iPhone 8 se apropie, rata de unitati fara probleme iesite de pe liniile de asamblare va creste substantial.

iPhone 8 – cum rezolva Apple problema stocurilor

iPhone 8 Apple Problema Stocuri

iPhone 8 si iPhone 7S ar trebui sa ajunga la inceputul lunii septembrie la o rata de aproximativ 500.000 de unitati produse zilnic, daca totul functioneaza asa cum trebuie. Notificarea facuta de catre compania Apple pentru partenerii sai in vederea inceperii productiei iPhone 8 si iPhone 7S ar trebui sa duca in final la un numar atat de mare de unitati fabricate zilnic, insa nu totul depinde doar de Apple.

iPhone 8 ar urma sa fie produs in 44 de milioane de unitati in cel de-al patrulea trimestru fiscal al anului 2017, iar daca Apple va avea atatea disponibile pentru clienti, ar putea anunta noi vanzari record. iPhone 7S se va vinde cu siguranta destul de bine, mai ales ca pretul sau urmeaza sa fie cu pana in 400 de dolari, sau euro, mai mic decat cel al iPhone 8, deci va exista lume interesata de el.

“Without citing sources, the two analysts write that Apple will probably have its contract manufacturers build 53 million iPhones in total in the company’s September-ending fiscal Q4, with perhaps only 5 or 6 million being the iPhone X; the balance will be a mix of iPhone “7S” and “7S Plus,” the main difference being the simpler machines have traditional LCD screens instead of what is expected to be the iPhone’s first OLED display in the X model.”

iPhone 8 va fi prezentat de catre compania Apple la inceputul lunii viitoare, o posibila data putand fi zvonita incurand, invitatiile urmand a fi trimise, probabil, peste 10 zile. iPhone 8 va fi lansat de catre compania Apple in cursul lunii septembrie, cel mai probabil in a doua parte a lunii, asa ca va fi interesant de vazut cand va decide compania Apple sa ofere noul produs pe piata pentru clientii sai, adica noi.

 • Srb Srb

  Orange ROMANIA rulz
  http://www.slashleaks.com/l/note-8-listed-on-orange-romania-site-in-gold-black
  Pt viorel sa saliveasca la rate

 • GicaContra

  Daca nu o sa arate ca in imagini..si o sa aduca oledul pe dispozitivele lor o sa fie un must’buy pentru multi. Oricine cu un iq mai mare decat marimea de la pantof s’ar fi saturat de acelasi design de 4 ani incoace..si perfomante mai mari cu 10% in testele sintetetice. E jenant ce au scos in ultimii 3 ani…practic doar un telefon mai scump de la an la an..aaa uitasem…sa se renute de tot la varianta de 32 gb…e jenant vazand ca nu au un slot pt microsd.

 • Mike Lasershot

  Un minim de 128 GB ar fi perfect daca nu te lasa cu SD card.

 • GicaContra

  Si 64 ar fi decent…suntem totusi in 2017..32gb ii consumi la doua filmari 4k

 • Srb Srb

  Tocmai in 2 ani ei dubleaZa performantele,esti mai prostuc tu asa sa zici ca doar 10%
  Si varianta de baza la i8 va fi de 64 si cealalta de 256
  La 7s vor avea 32 128 si 256

 • Srb Srb

  Cei ce stiu ca fac multe poze si 4k isi vor lua clar 256

 • Srb Srb

  Cei ce isi iau 32 o fac pt ca nu fac mai nimic cu 🎥

 • Srb Srb

  Calm ca microsd e o mizerie si va trebui sa dispara din high end decices. Sunt incete si limitate.

 • GicaContra

  Banuiesc ca te incadrezi la ce cu iq-ul nu mai mare decat nr la pantof. Esti marunt…o sa te ignor

 • Srb Srb

  Mda nu te mai autojigni,auzi si tu10%… vorba aia prrost sa fii dar sa iti revii,unii nu isi revin se pare decat doar cu 10%

 • GicaContra

  Am recitit titlul..” rezolva cea mai mare problema”.. cea mai mare problema e designul lui i8…e hidos…va dati seama cum o sa arate cu husa…cum il tin majoritatea? Despre 7s nimic de spus…e identic cu vechile telefoane apple…care prin 2013 pareau ok

 • Srb Srb

  E hidos pt tine,nu degeaba ai acest nickname

 • Misu Carmol

  N-au rezolvat-o pana acum, nu o vor rezolva nici pe viitor, e tactica de marketing. Numai narcisistul ala care isi da like singur crede in vrajeli de acest gen.