YouTube a Lansat o Noua Sectiune Importanta

YouTube a lansat o noua sectiune importanta in cursul noptii trecute, ea afisand Breaking News din lumea intreaga pentru toti utilizatorii interesati.

YouTube a lansat o noua sectiune importanta pentru platforma sa de partajare de clipuri video, aceasta avand denumirea Breaking News, pentru ca exact asta vom vedea acolo. YouTube a lansat sectiunea Breaking News pentru a le afisa utilizatorilor din lumea intreaga cele mai importante stiri care s-au intamplat in ulrimele ore, lucru pe care cam toata lumea vrea sa il vada pe cam orice website.

YouTube a lansat sectiunea noaptea trecuta printr-o modificare facuta direct in website, asa ca toata lumea care il acceseaza, ar trebui sa o vada in zilele urmatoare. YouTube afiseaza acolo clipuri video cu cele mai recente evenimente importante care s-au intamplat in lumea intreaca, ea fiind lansata la foarte scurt timp dupa atacul din Barcelona de zilele trecute, compania avand si un moment oportun pentru a face lansarea.

YouTube afiseaza sectiunea Breaking News chiar pe prima pagina a website-ului sau si chiar in partea superioara a interfetei, asa ca toata lumea ar trebui sa vada informatiile. Practic, YouTube vrea sa se asigure ca toti cei care-i acceseaza website-ul vor si vedea clipurile video cu cele mai importante stiri recente, asa ca nimeni nu va pierde un eveniment important decat daca nu vrea sa fie atent la ce se intampla.

YouTube a lansat o noua sectiune importanta

youtube sectiune importanta

YouTube stie cat de importante sunt stirile de ultima ora, iar aceasta schimbare este facuta in tentativa de a se apropia mai mult de Facebook, acolo unde sunt partajate cele mai multe stiri. YouTube stie ca pierde lupta cu Facebook din acest punct de vedere, dar asta in timp ce Google ramane in continuare o sursa principala de informatii de acest gen, asa ca Facebook mai are mult de lucru.

YouTube nu forteaza utilizatorii sa vada aceasta sectiune Breaking News, optiunea de a ascunde aceasta sectiune fiind oferita de catre companie chiar si pentru stirile importante. YouTube afiseaza deocamdata aceasta sectiune noua si in aplicatiile mobile, asa ca daca sperati sa o vedeti si acolo, va trebui sa mai asteptati pana cand schimbarile facute in serverele companiei se vor propaga si acolo.

YouTube nu este in general vazut ca un website din care sa preiei stiri de ultima ora, asa ca sectiunea Breaking News vine ca o schimbare surprinzatoare. Foarte multe posturi TV si publicatii online publica clipuri video cu stiri de ultima ora pe YouTube, asa ca toti cei care nu vor sa foloseasca Facebook, sau Google, pentru a afla informatiile, se pot folosi fara probleme de YouTube pentru asta.