BetterHomeDepot – iOS 9.3.4 jailbreak a fost Lansat

BetterHomeDepot este o noua solutie de iOS 9.3.4 jailbreak pe care un hacker a lansat-o in cursul noptii trecute pentru toate iPhone si iPad cu chip de 32 biti. Aceste produse ale companiei Apple pot face jailbreak fara probleme pe iOS 9.1 – iOS 9.3.4 in momentul de fata folosit BetterHomeDepot, insa compatibilitatea se limiteaza doar la ele si la nimic altceva, asa ca nu va asteptati sa vedeti alt suport vreodata.

BetterHomeDepot este in momentul de fata utilizabil numai pe iPhone 4S, deoarece software-ul pentru alte dispozitive nu a fost deocamdata implementat. BetterHomeDepot poate fi instalat prin intermediul unui repo al Cydia pe toate telefoanele si tabletele Apple care au deja jailbreak facut pe iOS 9.1 – iOS 9.3.4, patch-ul pentru untether putand fi instalat din repo.tihmstar.com chiar acum.

BetterHomeDepot are totusi si un bug care pe unele dispozitive poate genera o repornire constanta a telefoanelor si tabletelor, asa ca exista un risc in a il folosi. Hackerul care l-a dezvoltat ii avertizeaza pe utilizatori ca asta s-ar putea intampla si le spune ca nu il foloseasca pentru ca s-ar putea sa piarda solutia de jailbreak, asa ca trebuie sa va ganditi foarte bine inainte de a incepe sa il folositi.

BetterHomeDepot poate fi instalat pe restul terminalelor, de catre cei curajosi care stiu ce fac, prin copierea acestor offset-uri in terminalele lor chiar acum. BetterHomeDepot este o tentativa tardiva a hackerilor de a oferi un software semi-util pentru utilizatori, insa din pacate putina lume se poate bucura de jailbreak-ul acesta, el venind mult prea tarziu pentru utilizatori.

“BetterHomeDepo is an untether package for 32bit devices running 9.1-9.3.4. It exploits the Pegasus disc bug and bootstraps HomeDepot jailbreak. THIS MIGHT BOOTLOPP YOUR DEVICE!!!!! DO NOT INSTALL IF YOU ARE AFRAID OF BOOTLOOPS!”

3 COMENTARII