Iconic Heroes – jocurile iPhone si iPad cu cei mai cunoscuti eroi

10 Most Iconic Heroes este o noua sectiune de aplicatii disponibila in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar conform celor de la Apple in ea sunt listate doar jocuri care au eroi cunoscuti in lumea intreaga de catre utilizatori din filme sau benzi desenate.

10 Most Iconic Heroes este gandita in principal pentru cei care sunt fani ai jocurilor create in baza povestilor unor eroi cunoscuti, asa ca daca sunteti fani ai eroilor din creatiile celor de la Disney, Marvel, Nintendo, etc, atunci aceasta sectiune este ideala pentru voi.

Toate jocurile din sectiunea 10 Most Iconic Heroes sunt alese de catre angajatii companiei Apple si vorbim despre titluri precum Lara Croft Go, Transistor, Angry Birds 2, Sonic Dash, Rayman si multe alte titluri care s-au dovedit a fi extrem de popular in App Store de-a lungul anilor.

Sectiunea 10 Most Iconic Heroes poate fi accesata in App Store urmand acest link.

iconic heroes jocuri iphone ipad cunoscuti eroi

 

Articolul precedentiPhone – 11 sectiuni de jocuri recomandate de Apple
Articolul următoriPhone – Cele mai Bune Aplicatii pentru Poze
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.