iOS 11 – Cum Personalizezi Status Bar pe iPhone

iOS 11 vine cu multe noutati pentru iPhone anul acesta, insa printre ele se afla si un mic truc de care ne putem folosi pentru a personaliza status bar intr-o anumita masura, fara a face jailbreak in prealabil.

iOS 11 are prezentat in clipul video de mai jos acest truc foarte interesant, care ne ofera posibilitatea de a adauga orice fel de elemente dorim in status bar fara a exploata in prealabil telefoanele noastre.

iOS 11 are acest truc efectuat prin intermediul unor wallpaper-uri pe care le putem modifica pentru a include diverse elemente in partea superioara a lor, acestea fiind afisate intre elementele standard din status bar.

iOS 11 are acum acest truc disponibil pentru versiunile beta pe care compania Apple le ofera, dar exista posibilitatea ca in versiunea finala a sistemului de operare trucul sa fie in continuare oferit pentru noi.

6 COMENTARII

  1. Ce prostie de articol..!
    Asta e personalizare??!
    Un fan android/windows ar rade pana maine daca ar citi asta. ?????

  2. Mmm iphone ……-= varza nu mai vreau asta e ultimu aici ma opresc 🙂 e doar reclama de el sincer in afara de soft nu are nimic si asta lasa de dorit de la prima lansare vine cu probleme :))