iPhone 7 Plus – Asa Arata cea mai mica Clona

iPhone 7 Plus este un smartphone pentru care au fost produse o varietate de clone de-a lungul timpului, iar cum China este mereu surprinzatoare, astazi avem una noua. Vorbim despre cea mai mica clona a iPhone 7 Plus creata vreodata, aceasta putand fi ascunsa complet in mana daca inchidem palma, iar in imaginile de mai jos puteti vedea foarte clar cum arata ea.

iPhone 7 Plus a fost clonat de catre chinezi sub forma unui smartphone numit Soyes 7S, ca un preambul pentru noul smartphone pe care Apple il va lansa in aceasta toamna. Aceasta clona a iPhone 7 Plus are 46 mm latime, 96mm inaltime si 9.9mm grosime, deci desi este mult mai mic decat smartphone-uri Apple, este totusi cu mult mai gros, diferenta fiind de aproape 3 mm intre ele.

iPhone 7 Plus – asa arata cea mai mica clona

iphone 7 plus mica clona 2

Clona iPhone 7 Plus are un ecran cu diagonala de 2.54 inch, functioneaza cu un procesor quad-core, ca produsul Apple, are 1 GB RAM si 8 GB spatiu de stocare. O camera de 5 megapixeli a fost inghesuita in carcasa clonei iPhone 7 Plus, impreuna cu o camera frontala de 0.3 MP si bateria de 600 mAh ofera pana la 2 zile de utilizare, desi acest lucru pare destul de putin probabil indiferent de cum privim lucrurile.

iphone 7 plus mica clona 1

Clona iPhone 7 Plus este vanduta la preturi care incep de la doar 53 de dolari in China, insa desigur ca ele scad pe masura ce numarul de unitati comandate creste.