iPhone 7 Plus – Asa Arata cea mai mica Clona

iPhone 7 Plus este un smartphone pentru care au fost produse o varietate de clone de-a lungul timpului, iar cum China este mereu surprinzatoare, astazi avem una noua. Vorbim despre cea mai mica clona a iPhone 7 Plus creata vreodata, aceasta putand fi ascunsa complet in mana daca inchidem palma, iar in imaginile de mai jos puteti vedea foarte clar cum arata ea.

iPhone 7 Plus a fost clonat de catre chinezi sub forma unui smartphone numit Soyes 7S, ca un preambul pentru noul smartphone pe care Apple il va lansa in aceasta toamna. Aceasta clona a iPhone 7 Plus are 46 mm latime, 96mm inaltime si 9.9mm grosime, deci desi este mult mai mic decat smartphone-uri Apple, este totusi cu mult mai gros, diferenta fiind de aproape 3 mm intre ele.

iPhone 7 Plus – asa arata cea mai mica clona

iphone 7 plus mica clona 2

Clona iPhone 7 Plus are un ecran cu diagonala de 2.54 inch, functioneaza cu un procesor quad-core, ca produsul Apple, are 1 GB RAM si 8 GB spatiu de stocare. O camera de 5 megapixeli a fost inghesuita in carcasa clonei iPhone 7 Plus, impreuna cu o camera frontala de 0.3 MP si bateria de 600 mAh ofera pana la 2 zile de utilizare, desi acest lucru pare destul de putin probabil indiferent de cum privim lucrurile.

iphone 7 plus mica clona 1

Clona iPhone 7 Plus este vanduta la preturi care incep de la doar 53 de dolari in China, insa desigur ca ele scad pe masura ce numarul de unitati comandate creste.

6 COMENTARII

  1. Dacă tot vrei să ai un telefon cu tehnologie de clasa lux și cu un sistem de securitate peste Vertu îți iei un Sirin Labs Solarin 20.000$

  2. 20.000$ cu tot cu taxe…deci $ si nu €
    Ma rog nu conteaza, este interesant, dar la fel, precum la Vertu are procesorul mid range, si este de kkt, ma enerva acest lucru la vertu, mergea si simteai cum incarca si o lista de apeluri

  3. Ce clona draguta…in afara de marime e identic…aceiasi rezolutie la ecran..acelasi design
    …bine la design e identic si cu 6, 6 plus, 6s 6s plus 7 si 7 plus si probabil 7s si 7s plus. Deci identic cu 8 telefoane..