All-Time Classics – jocuri clasice pentru iPhone si iPad recomandate de Apple

All-Time Classics este o sectiune speciala de aplicatii pentru iPhone si iPad publicata in App Store de catre compania Apple, cei din aCupertino incercand sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a descoperi cele mai bune aplicatii lansate vreodat ain magazinul sau.

Chiar din nume ne putem da seama ca inginerii celor din Cupertino si-ar fi dat silinta pentru a cauta doar cele ma bune titluri din magazinul virtual, asa ca ar trebui sa fiti multumiti de selectia facuta de catre ei.

Accesand sectiunea All-Time Classics veti descoperi cateva zeci de jocuri alese “pe spranceana” de catre inginerii companiei Apple, iar despre multe dintre ele am vorbit chiar si aici in diverse randuri.

The Sims, Vainglory, Asphalt 8, Plants vs Zombies 2, Blek, Badland, Monument Valley si multe alte jocuri sunt recomandate de catre inginerii Apple pentru noi, asa ca veti avea cu siguranta ce sa gasiti acolo.

Avand in vedere ca de cateva saptamani de zile compania Apple a decis sa creeze aceste sectiuni doar cu jocuri alese de catre angajati ai sai si nu de catre un software, puteti fi siguri ca avem parte doar de recomandari foarte bune pentru jocuri in baza sectiunii in care sunt promovate.

Sectiunea All-Time Classics poate fi descarcata din App Store urmand acest link.

all time classics jocuri clasice pentru iphone si ipad recomandate apple