Prima Pagina iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus face uitate modelele de 4 inch

iPhone 7 Plus face uitate modelele de 4 inch

iPhone 7 Plus si modelele anterioare din seria Plus fac uitate terminalele cu ecrane de 4 inch, conform unor noi date publicate in cursul acestei zile. Mai jos puteti vedea rezultatele unui studiu privind utilizarea iPhone in SUA, iar iPhone 7 Plus are cel mai mare raport de utilizatori dintre toate modelele din seria Plus lansate pana cum de catre compania Apple, cele cu ecrane de 4 inch disparand aproape complet.

Incepand cu iPhone 6S Plus se observa o crestere tot mai mare in interesul clientilor pentru modelele cu ecrane de 5.5 inch, iar cu iPhone 7 Plus interesul a ajuns la cel mai mare procent de pana acum. Cresterea interesului pentru aceste terminale a dus in schimb la scaderea interesului pentru modelele care au ecrane de 4 inch, exceptie facand iPhone Se, care totusi genereaza vanzari mai mici.

iPhone 7 Plus este utilizat de mai multe persoane in SUA decat iPhone SE, raportul fiind de minim 2 la 1, in timp ce terminale precum iPhone 5, iPhone 5S sau iPhone 5C au disparut. desi acum cativa ani clientii Apple erau dornici sa cumpere doar terminale iPhone care aveau ecrane ale caror diagonala era de maxim 4 inch, iata ca lucrurile s-au schimbat radical, iar modelele Plus cresc in popularitate.

Ca terminalele iPhone cu ecrane mari sunt tot mai populare n-ar trebui sa uimeasca pe nimeni pentru ca acest lucru a fost observat inca de anul trecut. Ceea ce trebuie remarcat este ca vanzarile iPhone 7 sunt mult mai bune decat cele pe care le inregistra iPhone 6S anul trecut in raport cu iPhone 6, semn ca Apple a reusit sa atraga foarte multa lume spre acest smartphone.

iphone modele utilizare sua

 • V.P

  Normal !!
  Plus inseamna evolutie .

 • Srb Srb

  Normal ca 7 depaseste 6s dar niciodata Plus a fost cel mai vandut
  Plus inseamna proasta vestimentatie

 • Leo MC

  Motivele pot fi foarte variate.
  De exemplu și eu mă gândesc la un plus datorită bateriei sale.

 • Crs

  Se aplica și în cazul tau ?

 • Srb Srb

  eu nu am plus…si cat timp exista varianta compacta sunt ok

 • alex

  Eu am de 2sapt 7 plus si pot spune ca nu m-as mai intoarce la cel normal, si bateria tine 2 zile fara probleme

 • Angel

  Si eu am trecut la plus si nu m as mai intoarce la cel normal ..acum mi se pare mic si asta

 • Bastanov

  6s si7plus domina… 6s e un i7…