iPhone 8 – Ecranul si noi Componente in Imagini

iPhone 8 are panoul frontal al ecranului si noi componente prezentate intr-o serie de imagini care confirma faptul ca productia este foarte avansata.

iPhone 8 are astazi ecranul si cateva componente noi prezentate intr-o serie de imagini publicate de catre surse asiatice, probabil din cadrul fabricii Foxonn. In imaginile de mai jos puteti vedea aceste imagini cu noile componente pentru iPhone 8, separat de ecran fiind prezentat inclusiv un cablu care ii face legatura cu placa de baza, plus conectorul Lightning si cablul care il conecteaza la placa de baza a noului telefon.

iPhone 8 va avea un ecran OLED complet nou pregatit de catre compania Apple pentru noi, deci vorbim despre o schimbare majora fata de iPhone 7 anul acesta. Cei de la Apple sunt nevoiti sa inlocuiasca aproape intreaga structura interna a iPhone 8 pentru a putea oferi acest ecran si in aceasta idee avem parte de o schimbare importanta care ne va aduce posibilitatea de a vedea imagini la calitate mai buna, dar nu doar atat.

iPhone 8, la o prima vedere, nu are noutati dezvaluite de catre aceste componente prezentate in imagini, iar asta pentru ca nu vedem efectiv panoul OLED pentru ecran, ci doar panoul frontal. Nici cablul care il conecteaza pe acesta la placa de baza a iPhone 8 nu dezvaluie informatii noi cu privire la noul smartphone, asa ca ramane doar sa vedem daca cei specializati in componente pentru iPhone vor descoperi ceva.

iPhone 8 ecranul componente imagini

iPhone 8 – ecranul si noi componente in imagini

iPhone 8 este in momentul de fata in proces de dezvoltare la Foxconn si compania Apple a cerut deja cateva milioane de unitati pentru lansarea oficiala. Asamblarea iPhone 8 se face cu dificultate, iar asta inseamna ca unele dintre unitati sunt fabricate cu defecte, acest lucru ingreunand productia obisnuita a terminalelor, asa ca in septembrie s-ar putea sa fie multi clienti nemultumiti de stocurile existente.

iPhone 8 ecranul componente imagini 2

iPhone 8 va avea si alte componente dezvaluite in perioada urmatoare din moment ce productia este inceputa inca de ceva vreme, altele fiind prezentate pana acum. iPhone 8 va avea foarte multe componente noi in comparatie cu iPhone 7 pentru ca Apple face si foarte multe schimbari importante pentru noul sau smartphone, asa ca era normal sa apara si surprize pentru el.

iPhone 8 ecranul componente imagini 1

iPhone 8 urmeaza sa fie pregatit pentru prezentare la inceputul lunii viitoare, o multitudine de zvonuri aparute pana acum sugerand acest lucru inca de acum cateva saptamani. Lansarea iPhone 8 urmeaza sa aiba loc in doar una sau maxim 2 saptamani dupa prezentarea oficiala, dar cei de la Apple vor anunta totul la inceputul lunii septembrie, iar foarte multa lume asteapta cu nerabdare acest moment important.