TOP 10 jocuri de tip puzzle pentru iPhone si iPad

10 Best Puzzle Adventures este o noua sectiune de aplicatii pentru iPhone si iPad publicata in App Store de catre compania Apple, ea avand rolul de a promova cele mai bune jocuri de tip aventura-puzzle care au fost create pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre.

Pentru ca jocurile de tip puzzle incep sa devina din ce in ce mai populare in App Store, angajatii companiei Apple au cautat doar cele mai bune titluri pe care sa le recomande pentru utilizatori, asa ca orice ati alege, stiti ca alegerea voastra este una buna.

Printre jocurile recomandate de catre compania Apple in sectiunea 10 Best Puzzle Adventures regasim Angry Birds Fight!, Puzzle Craft 2, Two Dots, Block Legend si alte cateva titluri alese pe spranceana de catre oamenii celor din Cupertino.

Sectiunea 10 Best Puzzle Adventures poate fi accesata in App Store urmand acest link.

top 10 jocuri puzzle pentru iphone ipad

Articolul precedentiPhone 8 – Ecranul si noi Componente in Imagini
Articolul următoriPhone – 11 sectiuni de jocuri recomandate de Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.