iPhone 8 – Incarcarea Wireless cu Probleme

iPhone 8 va avea probleme cu incarcarea wireless, care ar putea fi activata tarziu, insa pad-ul de incarcare ar putea costa mai mult decat ne asteptam.

iPhone 8 va avea un sistem de incarcare wireless, dupa cum prea bine stiti deja, zilele trecute aparand in unele imagini ceea ce parea a fi componenta din telefon, dar de fapt era cea pentru pad-ul de incarcare. iPhone 8 va avea un sistem de incarcare wireless, insa acesta nu ar urma sa fie disponibil pentru toata lumea si exista sanse ca el sa nu fie oferit de la bun inceput de catre cei de la Apple.

iPhone 8 va necesita un pad de incarcare pentru a ne putea bucura de incarcarea wireless oferita de catre compania Apple, insa acel pad de incarcare va fi vandut separat, nefiind inclus in pachetul telefonului. Desi vorbim despre o noua functie majora pentru iPhone 8, compania Apple ne va pune sa platim pentru a ne putea bucura de ea, lucru pe care putin lume il astepta de la cei din Cupertino, avand in vedere importanta telefonului.

iPhone 8 ar putea avea acest pad de incarcare disponibil la preturi care incep de la 70 – 80 de dolari, sau euro, si ar putea trece de 100 de dolari, sau euro. Samsung si-a vandut pad-urile de incarcare pentru Galaxy S8 la preturi care au inceput de la peste 70 de euro, insa Apple isi vinde de obicei produsele mai scump pentru a genera impresia ca saunt mai bune decat restul, deci ne putem astepta la preturi nejustificat de mari.

iPhone 8 – incarcare wireless cu probleme, dar nu gratuita

iPhone 8 modulele incarcare wireless

iPhone 8 ar urma sa aiba implementat suport pentru incarcare wireless prin standardul Qi, insa nu este exclus ca Apple sa blocheze incarcarea cu accesoriile neautorizate. E greu de spus daca Apple va face asta pentru iPhone 8, sau nu, insa trebuie sa ne pregatim si pentru posibilitatea ca acest lucru sa se intample, mai ales ca Apple incerca de ceva vreme sa blocheze cablurile si incarcatoarele neautorizate prin iOS.

iPhone 8 ar putea avea acest sistem de incarcare wireless oferit abia la o luna dupa lansarea oficiala, conform unor informatii aparute luna trecuta. Sistemul de incarcare wireless n-ar fi deocamdata 100% pregatit pentru lansare cu iPhone 8, asa ca Apple l-ar putea activa incepand cu iOS 11.1, dar asta numai daca inginerii sai n-ar reusi sa pregateasca aceasta functie majora pentru ziua in care lumea va cumpara noul smartphone.

iPhone 8 urmeaza sa fie prezentat la inceputul acestei luni de catre compania Apple, insa deocamdata o posibila data pentru conferinta nu a fost dezvaluita. Lansarea iPhone 8 ar urma sa aiba loc in a doua parte a lunii septembrie la o data care va fi anuntata ulterior, pretul iPhone 8 urmand a fi de aproximativ 1100 de dolari, sau euro, mult mai mare decat si-ar dori orice fan al companiei Apple.