iPhone 8 – Modulele de Incarcare Wireless – FOTO

iPhone 8 are modulele de incarcare wireless prezentate intr-o serie de imagini care par sa fi fost facute intr-unul dintre laboratoarele Foxconn.

iPhone 8 are modulele de incarcare wireless, sau ceea ce pare a fi aceasta noua componenta, prezentata in doua imagini venite direct din Asia, dupa cum puteti vedea mai jos. Stim deja ca iPhone 8 va avea un sistem de incarcare wireless integrat de catre compania Apple, iar ceea ce vedem in imaginile de mai jos am vazut deja intr-o serie de imagini cu noul iPhone scanat cu raze X in ceea ce parea a fi un laborator al Foxconn.

iPhone 8 va avea module de incarcare wireless de la un producator deocamdata necunoscut, iar imaginile nu vin si cu informatii suplimentare cu privire la compania care le produce. In ciuda acestui lucru, punctele similare dintre modulele de incarcare wireless prezentate in imagini anterioare si cele de acum sugereaza faptul ca vedem intr-adevar o componenta care ar urma sa ajunga in iPhone 8.

iPhone 8 urmeaza sa aiba un sistem de incarcare wireless prin inductie, iar asta desi foarte multa lume si-ar fi dorit ca Apple sa implementeze unul de incarcare la distanta. Cei de la Apple nu pot oferi o asemenea functionalitate deocamdata pentru iPhone, sau alte produse, asa ca iPhone 8 va avea un sistem de incarcare prin inductie, asa cum s-a luat decizia pentru implementare in Apple Watch inca din anul 2015.

iPhone 8 modulele incarcare wireless 1

iPhone 8 – modulele de incarcare wireless – FOTO

iPhone 8 va avea modulul de incarcare wireless montat in mijlocul carcasei, acesta ocupand o portiune substantiala din ea, dar asta era de asteptat. Compania Apple vrea sa ofere incarcare wireless chiar mai rapida decat cea existenta in actualele modele ale iPhone, iar asta a fost deja descoperit si confirmat in variate imagini care au anuntat in avans functiile iPhone 8 in baza detaliilor descoperite in codul sursa al HomePod.

iPhone 8 modulele incarcare wireless

iPhone 8 va avea si un sistem standard de incarcare mai rapida, insa pentru asta ar putea fi nevoie de incarcatoare speciale, care probabil vor fi vandute de catre Apple. Mai mult decat atat, compania Apple nu va include in cutia iPhone 8 si standul pentru incarcare wireless pe care utilizatorii il vor putea folosi pentru a incarca fara fir noul smartphone, acesta putand fi vandut la preturi care incep de la 100 de dolari.

iPhone 8 urmeaza sa fie prezentat in cadrul unei conferinte ce ar trebui sa aiba loc la inceputul lunii viitoare, insa deocamdata nimeni nu stie exact cand. Compania Apple intentioneaza sa lanseze iPhone 8 tot luna viitoare, iar cea de-a doua perioada a lunii va fi cel mai probabil aleasa pentru a aduce smartphone-ul pe piata, dar desigur ca in cantitati foarte limitate, din cauza problemelor de productie.

6 COMENTARII

  1. Salut, zaone. Doar de 2 ori am citit “prin inducție” desi mereu corectai pe toți ce spuneau de Samsung că nu au wireless, ca au prin inducție. În acest articol ai scris wireless de peste 10 ori, asta înseamnă că nu ești obiectiv și corect. Măcar in titlu daca apărea inducție era mai ok și atunci puteai să scrii wireless tot articolul. Fii corect cu concurenta, nu vrem sa citim îndoctrinări. Nu țin partea Samsung sau Apple, țin partea tehnologiei. Am toate iphone si ipod touch de cand au aparut, chiar si ipod classic cu harddisk de 80gb, dar am si samsung de la s6 edge tot. Nu imi pasa de acest conflict ce se poarta aici pe idevice cu fanboys, ci imi pasa de tehnologie și așa ar trebui și restul. Mulțumesc.

  2. Hai că deja devii penibil. Chiar asta era problema… Eu m-am obișnuit de mult cu ideea că termenii se condundă, deși n-ar trebui.

  3. @zaone: ce se vede in poza sunt pad-urile de incarcare care se vor vinde ca si accesorii, in nici un caz modulul integrat in terminale.