iPhone 7S – Pozele Ecranului si o Mare Noutate

iPhone 7S are o posibila schimbare importanta prezentata in doua poze care arata panoul frontal si ecranul noului smartphone al companiei Apple.

iPhone 7S are ecranou cu panoul frontal prezentate astazi intr-o serie de poze publicate in cadrul retelei de socializare Weibo, cea mai mare din China in momentul de fata. In imaginile de mai jos puteti vedea ceea ce pare a fi panoul frontal al iPhone 7S, acesta aratand ca in interior nu par sa fie schimbari majore fata de iPhone 7 lansat in toamna anului trecut de catre compania Apple pentru clientii sai.

iPhone 7S nu ar urma sa imbunatateasca din vreun punct de vedere rezistenta smartphone-ului la apa, dar nici nu era nevoie din moment ce telefonul rezista oricum foarte bine. iPhone 7S ar urma sa fie rezistent si la praf intr-o anumita masura, Apple sigiland practic componentele interne de mediul exterior pana in momentul in care carcasa este desfacuta, lucru pe care nimeni nu ar trebui sa il faca vreodata.

iPhone 7S pare totusi sa aiba o schimbare in ceea ce priveste difuzorul din panoul frontal, acesta parand a fi creat pentru a avea o putere mai mare. iPhone 7 este singurul smartphone Apple care are difuzoare stereo implementate de catre compania Apple, iar iPhone 7S urmeaza sa continue aceasta “traditie”, insa s-ar putea sa avem parte de o putere mai mare pentru difuzoare, lucru pe care nu il anticipam.

iPhone 7S – primele poze ale ecranului si o noutate importanta

iPhone 7s poze ecran noutate

iPhone 7S va fi lansat de catre compania Apple impreuna cu iPhone 8, insa noutatile pregatite pentru acest smartphone vor fi cu mult diferite. iPhone 7S va semana cu iPhone 7 in ceea ce priveste design-ul, insa in interior compania Apple va implementa un procesor nou si un sistem de incarcare wireless, care totusi va functiona prin inductie si nu prin transfer de electricitate la distanta.

iPhone 7s poze ecran noutate 1

iPhone 7S va avea deasemenea o carcasa din sticla in locul celei din aluminiu care este folosita in iPhone 7, camera putand fi deasemenea imbunatatita anul acesta. iPhone 7S va avea tot un ecran de 4.7 inch, in timp ce iPhone 7S Plus va avea unul de 5.5 inch, compania Apple urmand a pastra butonul Home, dar cel mai probabil si Touch ID in acesta, asa ca nu vorbim de schimbari majore aici.

iPhone 7S va avea un pret de vanzare extrem de apropiat de cel al iPhone 7, iar asta pentru ca iPhone 8 va fi cu mult mai scump decat el, diferenta putand ajunge la 50%. iPhone 7S ar putea fi lansat inaintea iPhone 8 daca este sa dam crezare zvonurilor aparute in ultimele luni, insa poate ca Apple a reusit sa creasca productia celui de-al doilea pentru a ne face o surpriza foarte placuta in septembrie.