iPhone 8 – Animatiile Oficiale Gasite in iOS 11

iPhone 8 are o serie de animatii descoperite in iOS 11 care confirma noile moduri in care vom folosi smartphone-ul pe care Apple il va prezenta in septembrie.

iPhone 8 are confirmate noi functii astazi de catre iOS 11, versiunea beta 7 a sistemului de operare continand doua animatii foarte interesante incluse de catre compania Apple. Mai jos puteti vedea doua clipuri video care prezinta cateva schimbari pentru modul de utilizare al iOS 11 pe care compania Apple ar urma sa le activeze in momentul in care va lansa iPhone 8 pentru utilizatorii globali.

iPhone 8 urmeaza sa contina un gest care permite activarea app switcher-ului, acesta fiind eliminat din iOS 11 de catre Apple pentru vechile telefoane iPhone. Se pare ca in iPhone 8 el va fi in continuare disponibil pentru toata lumea dar nu va fi facut exact la fel, ci task switcher-ul va putea fi activat printr-o glisare de jos in sus, asa cum accesam in momentul de fata Control Center-ul pe toate telefoanele iPhone.

iPhone 8 nu pare sa impuna folosirea unui gest 3D Touch pentru a acces task switcher-ul, asa cum se intampla in vechile iPhone inainte de iOS 11. Pe de alta parte, acum Control Center poate fi accesat printr-o glisare laterala din ecranul de blocare, lucru care probabil nu a bucura chiar atat de multa lume, avand in vedere ca gestul in sine nu mai este la fel de intuitiv precum in vechile telefoane.

iPhone 8 – animatiile oficiale descoperite in iOS 11

iPhone 8 urmeaza sa elimine gestul care permite accesarea camerei din ecranul de blocare cu o glisare din dreapta spre stanga, aceasta fiind cea mai simpla metoda de a face rapid poze si clipuri video. De ce sunt facute aceste schimbari pentru iOS 11 nu stie nimeni, iar in clipurile video nu vedem un iPhone care arata ca iPhone 8, dar asta este normal pentru ca Apple nu dorea sa dezvaluie design-ul final.

iPhone 8 nu va avea un buton Home fizic, asa ca era normal ca Apple sa faca unele schimbari majore pentru noul smartphone in ceea ce priveste gesturile. Practic, nu vom mai avea un buton Home pe care sa-l folosim pentru anumite functii, iar pentru ca iPhone 8 sa nu afiseze un meniu cu functii tot timpul in ecran, era necesar ca Apple sa implementeze unele gesturi care sa-i suplineasca lipsa in utilizarea iOS 11.

iPhone 8 ar putea veni totusi cu gesturi diferite, pentru ca Apple poate schimba oricand tot ceea ce vedem in clipurile video de mai sus pentru iOS 11. Desigur ca nimeni nu stie daca asta se va intampla intr-adevar, dar este bine va zut care sunt ideile celor de la Apple cu privire la modul in care urmeaza sa utilizam iPhone 8 dupa lansarea oficiala, noul smartphone urmand a schimba experienta de folosire.