Prima Pagina iOS 11 iOS 11 beta 7 – 20 de Noutati pe iPhone si iPad

iOS 11 beta 7 – 20 de Noutati pe iPhone si iPad

iOS 11 beta 7 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, aceasta putand fi ultima versiune beta a sistemului de operare pentru iDevice-urile noastre inaintea lansarii oficiale a iOS 11.

iOS 11 beta 7 nu are la fel de multe schimbari precum versiunile anterioare ale sistemului de operare pentru ca lansarea oficiala se apropie cu pasi repezi, asa ca astazi vorbim doar despre 20 de schimbari.

iOS 11 beta 7 nu aduce schimbari importante pentru iPhone si iPad in comparatie cu versiunile anterioare ale sistemului de operare, asa ca in clipul video de mai jos aveti prezentate doar 20 dintre cele descoperite.

iOS 11 beta 7 este disponibil pe toate iPhone, iPad si iPod Touch care pot rula iOS 11 in momentul de fata, iar inainte de a va gandi sa-l instalati, va recomand sa va uitati cu mare atentie la clipul video de mai jos.

 • Alex

  s-au rezolvat probleme cu battery drain in versiunea asta ?

 • attilar1

  La mine si pe beta 6 tine bune bateria pe 7

 • d.c

  @attilar1 Cam câte ore te utilizare?

 • attilar1

  Chiar la ore de obicei nu ma uit, dar mai mult de dimineata pana seara nu m-a tinut bateria nici pe ios 10.3.3. Acum e cam la fel plec de acasa si seara mai am 10-15%

 • d.c

  Mersi fain. Atunci o să ii fac și eu update

 • Marius

  Se incalzeste la incarcat in conditiile in care nu se intampla asta pe iOS 10.X

  In apel uneori nu auzi/nu esti auzit, e nevoie de restart.

  Din lista de apeluri intri pe un contact si dai “send message” se comporta ca si cum nu ai apasat deloc. Trebuie repetata operatiunea si merge.

  A crapat la instagram, a repornit aplicatia si a mers.

  Cam atat..

 • Marius

  Am observat ca uneori cand incerci sa reglezi volumul din casca in timpul unui apel nu merge si daca merge sa cobori/urci volumul nu iti mai apare nivelul cu liniute.

  Banuiesc ca se manifesta diferit pe fiecare device.. Momentan nu vreau sa fac downgrade la 10.3… e chiar ok.