iPhone 8 Filmat in Testare cu Touch ID in Carcasa

iPhone 8 este filmat in plin proces de testare cu Touch ID integrat in carcasa, asa cum nu si-ar dori nimeni sa vada in toamna acestui an.

iPhone 8 cu Touch ID in carcasa pare sa apara intr-un clip video care pare sa fi fost inregistrat intr-o zona de testare a cititorului de amprente pentru smartphone. La o prima vedere oricine ar putea spune ca de fapt vedem clone ale iPhone 8 testate acolo, insa procedeul in sine este destul de complex, iar un producator de clone nu s-ar obosi atat de mult sa faca teste de acest gen pentru produsele sale.

iPhone 8 a fost zvonit a fi dezvoltat cu un Touch ID montat in carcasa, iar Mesa este numele de cod al Touch ID in cadrul Apple, denumirea fiind prezenta si pe masinaria pentru testare. Desigur ca oricine poate plasa mesaje de acest gen pe orice dispozitiv similar, insa dupa cum arata lucrurile, s-ar parea ca ar fi intr-adevar in clipul video de mai jos un iPhone 8 si nu o clona, sansele ca terminalul sa fie iPhone 7S fiind infime.

iPhone 8 nu va mai avea buton Home fizic pentru ca ecranul sau acopera aproape intregul panou frontal, iar Apple nu a reusit sa integreze cititorul de amprente in el. Nici butonul Power nu urmeaza sa aiba cititorul de amprente integrat in el, compania Apple neavand intentia de a implementa o asemenea tehnologie in acel buton al iPhone 8, asa ca singura locatie pentru a integra un cititor de amprente ramane carcasa.

iPhone 8 a fost filmat in proces de testare cu Touch ID integrat in carcasa

iPhone 8 a fost prezentat in diverse schite cu un Touch ID integrat in carcasa, asa ca nu vedem aici absolut nimic neobisnuit, ci doar ceva ce nu credeam a fi posibil. Cele mai recente zvonuri sugerau faptul ca iPhone 8 va Face ID ca inlocuitor pentru Touch ID, insa nimeni nu  a spus ca acest lucru este 100% sigur, posibilitatea ca un cititor de amprente sa fie integrat in carcasa ramanand valabila in tot acest timp.

iPhone 8 este in proces de productie la Foxconn inca de acum cateva saptamani, asa ca ar fi perfect normal sa vedem unitati in proces de testare in momentul de fata. Posibilitatea ca in clip sa vedem un iPhone 8 real este mare, iar daca Apple va integra Touch ID in carcasa, putina lume va evita produsul din cauza acestei schimbari, asa ca indiferent ce decizie s-ar lua, noul telefon se va vinde foarte bine.

iPhone 8 urmeaza sa fie prezentat oficial la inceputul lunii viitoare, compania Apple urmand a anuntat atunci toate modelele si preturile pentru vanzare. iPhone 8 ar trebui sa fie lansat oficial tot luna viitoare, cei din Cupertino avand din pacate probleme foarte mari cu productia, asa ca stocurile vor fi ele destul de mici in momentul in care produsul va fi pus in vanzare.

62 COMENTARII

  1. Eu am s8+ și foarte rar pun mana pe camera. Sa știi că e pus ok și aici, e în dreapta și camera in mijloc. La început e putin ciudat dar apoi vine natural, odată ce te obișnuiești. Note 8 încă nu s-a lansat, deci acolo nu știu cum va fi, dar sunt sigur că îl testează și îi găsesc o poziție ok și ăluia.

  2. Nu vad care ar fi problema cititorului pe spate..pentru mine e chiar ok..un compromis ce trebuia facut daca vrei sa ocupi partea frontala cu ecranul…ce nu inteleg e ce kkt au decupat in halul ala ecranul? Marginile laterale sunt foarte mari..dau sensatia de husa de silicon..nu are nici o simetrie…nu stiu ce au fumat aia..

  3. La ce are mai fi bun Touch ID în carcasă dacă Apple are deja tehnologia avansată de Face ID?
    Probabil că Apple iar va spune că sunt probleme grave cauzate de un furnizor, și așa nu poate produce sistemul Face ID în timp util.
    Poveste veche!

  4. Ca sa fiu sincer, as vrea un sistem Face ID de cea mai buna calitate, pentru ca asta ar da un impuls industriei, si cu siguranta ceilalti producatori vor imbunatati sistemul la nivel maxim.
    Cat despre camera, eu nu am vazut niciodata un produs cu o camera mai hâdă decat camera iPhone 8. Daca Apple nu are capacitatea sa faca acea camera in proportii rezonabile, mai bine sa nu o faca. Este absolut hâdă!

  5. Nu cred ca este iPhone original, dar zaone a mai postat niste articole in care aparea modele cu un mare buton pe spatele carcasei sub loggo-ul Apple.
    Daca intr-adevar iPhone 8 va avea asa ceva, tu ar trebui sa iti tai venele, pentru ca ai facut misto de producatorii cu Android, si ai scris de nenumarate ori ca amprenta pe spate este o mizerie :)))

  6. am facut misto de S8…ca are senzorul pe spate 1 data, plus ca este langa camera si sus. Dar dah, am zis ca nu mi-ar place, prefer deloc sau in cel mai rau caz in power button

  7. Mda, vad ca ti-ai domolit tonul in privinta senzorului de amprente pe spate… De ce? Pentru ca sunt sanse mari ca iPhone 8 sa vina cu un mare buton pe spate.
    “Never say never”

  8. eu niciodata nu zic niciodata…eu nu sunt tu
    Dar ok, URASC touchID pe spate….ma doare sufletul.
    nah e mai ok tonul acum? FMMM APPLE daca pui touchid pe spate din moment ce crezi ca face ID este superb

  9. Ca sa fiu sincer, imi place sa scrii si tu asa normal. Si crede-ma ca nu as putea sa iti raspund urat daca mi-ai scrie frumos. Dar la ce stil ai tu, parca ceri comentarii urate.
    Sorry, dar aici este selectia naturala: te porti urat, atragi comentarii urate. Te porti frumos, atragi comentarii frumoase.

  10. sa fiu sincer, te iubesc, esti cel mai bun prieten de al meu de oe idevice, m-ai invatat multe, m-ai invatat sa scriu corect gramatical, m-ai invatat ca samsung este o putere peste Apple. M-ai invatat ca nu banii il fac pe om
    Iti multumesc, my dear friend

  11. Hehe mai urmăriți o dată clipul, pe 0.25 speed. Chiar nu observă nimeni că ecranul ăla face scroll în sens invers? Sunetul e normal, dar video e reversed :)))))))))

  12. Tu ți-ai dori să fii eu, pentru că ai avea un orizont de cunoaștere enorm față de ceea ce ai tu acum.
    Hai să vedem cum va fi iPhone.

  13. Cum mai ești cu sănătatea? Până la urmă, ai probleme pulmonare, sau totul a fost o cacealma de-a ta ca să ne impresionezi?
    Sincer, ți-aș dori enorm să fii sănătos tun, și să te bucuri de viață, așa amărâtă cum îți e.
    Mi-ar plăcea să ne mai contrazicem și peste 10 ani când vei ieși la pensie.

  14. Da , vreau sa fiu tu, as fi mult mai inteligen,as avea femei mai multe,as fi peste multa lume,as vorbi perfect 6 limbi straine,as sta peste tot in lume,casele tale din monaco si din elvetia le invidiez,serios, nu stii cum e sa stai in garsoniera f f mica, si sa o mai si imparti cu inca 2 persoane

  15. Din ce se vede in film touch id -ul pare a fi in sigla apple. Eu nu vad nici la primul telefon vreun home button. Daca va fi asa vor functiona in paralel , touch & face id . Oricum la pocnitoarea samsung e fix langa camera , deci o aberatie specifica unui creier de korein. Le-a dat google soft la toti moftangii asa are si samsung ce are orice chinez la 300€ ….

  16. Clipul e un mare fake . Sigur e vreo clona cu android pe care o va cumpara doar viorel, se atie ca el are buget de telefon la 150€ .

  17. Mă rog… În 12 ani vei avea 65, dar tot pe acolo.
    Acum serios, Srb… Fă-mi plăcerea și spune-mi despre tine: câți ani ai, ce înălțime, ce greutate, ce culoare a părului ai (dacă mai ai păr pe cap) etc.
    Mi-ar plăcea să mi te imaginez cum ești. Ne certăm ca chiorii aici și nici nu știu cu cine mă cert.
    Descrie-te cu sincerității, te rog.

  18. Eu nu cred că ăla testează senzorul de amprentă. Cred că lipește mai bine abțibildul cu loggo-ul Apple, care probabil că s-a desprins puțin pe linia de fabricație.
    Voi ce spuneți? Îmi dați dreptate?