iPhone 8 Filmat in Testare cu Touch ID in Carcasa

iPhone 8 este filmat in plin proces de testare cu Touch ID integrat in carcasa, asa cum nu si-ar dori nimeni sa vada in toamna acestui an.

iPhone 8 cu Touch ID in carcasa pare sa apara intr-un clip video care pare sa fi fost inregistrat intr-o zona de testare a cititorului de amprente pentru smartphone. La o prima vedere oricine ar putea spune ca de fapt vedem clone ale iPhone 8 testate acolo, insa procedeul in sine este destul de complex, iar un producator de clone nu s-ar obosi atat de mult sa faca teste de acest gen pentru produsele sale.

iPhone 8 a fost zvonit a fi dezvoltat cu un Touch ID montat in carcasa, iar Mesa este numele de cod al Touch ID in cadrul Apple, denumirea fiind prezenta si pe masinaria pentru testare. Desigur ca oricine poate plasa mesaje de acest gen pe orice dispozitiv similar, insa dupa cum arata lucrurile, s-ar parea ca ar fi intr-adevar in clipul video de mai jos un iPhone 8 si nu o clona, sansele ca terminalul sa fie iPhone 7S fiind infime.

iPhone 8 nu va mai avea buton Home fizic pentru ca ecranul sau acopera aproape intregul panou frontal, iar Apple nu a reusit sa integreze cititorul de amprente in el. Nici butonul Power nu urmeaza sa aiba cititorul de amprente integrat in el, compania Apple neavand intentia de a implementa o asemenea tehnologie in acel buton al iPhone 8, asa ca singura locatie pentru a integra un cititor de amprente ramane carcasa.

iPhone 8 a fost filmat in proces de testare cu Touch ID integrat in carcasa

iPhone 8 a fost prezentat in diverse schite cu un Touch ID integrat in carcasa, asa ca nu vedem aici absolut nimic neobisnuit, ci doar ceva ce nu credeam a fi posibil. Cele mai recente zvonuri sugerau faptul ca iPhone 8 va Face ID ca inlocuitor pentru Touch ID, insa nimeni nu  a spus ca acest lucru este 100% sigur, posibilitatea ca un cititor de amprente sa fie integrat in carcasa ramanand valabila in tot acest timp.

iPhone 8 este in proces de productie la Foxconn inca de acum cateva saptamani, asa ca ar fi perfect normal sa vedem unitati in proces de testare in momentul de fata. Posibilitatea ca in clip sa vedem un iPhone 8 real este mare, iar daca Apple va integra Touch ID in carcasa, putina lume va evita produsul din cauza acestei schimbari, asa ca indiferent ce decizie s-ar lua, noul telefon se va vinde foarte bine.

iPhone 8 urmeaza sa fie prezentat oficial la inceputul lunii viitoare, compania Apple urmand a anuntat atunci toate modelele si preturile pentru vanzare. iPhone 8 ar trebui sa fie lansat oficial tot luna viitoare, cei din Cupertino avand din pacate probleme foarte mari cu productia, asa ca stocurile vor fi ele destul de mici in momentul in care produsul va fi pus in vanzare.