Google vrea sa Copieze Castile AirPods

Google intentioneaza sa copieze castile AirPods cu ajutorul Google Assistant si a unui produs care se afla in momentul de fata in proces de dezvoltare. Acesta a fost descoperit cu ajutorul unei noi versiuni a aplicatiei Google pentru Android, aceasta continand informatii cu privire la un nou produs numit Bisti, el fiind descoperit initial acum cateva luni inainte de a disparea complet din codul sursa al aplicatiei.

Google, in cea mai recenta versiune a aplicatiei proprii, face referire la acest produs ca fiind o pereche de casti prin care ar urma sa poata fi folosit Google Assistant. Ideea celor de la Apple de a oferi Siri in AirPods a fost initial copiata de catre cei de la Samsung intr-o pereche proprie de casti lansate anul trecut, iar acum vedem ca si Google intentioneaza sa lanseze un produs similar, compatibil cu Google Assistant.

Google vrea sa copieze castile AirPods

google copieze castile airpods

Google intentioneaza s copieze inclusiv sistemul de conctare rapida si automata intre un smartphone Android si aceste casti, cei de la Apple uimind lumea intreaga cu lansarea sa anul trecut. Dupa conectare, castile care ruleaza Google Assistant vor reda diverse informatii pe care asistentul le preia pe internet, vor putea asculta comenzi, vor putea citi diverse mesaje si mai mult decat atat.

Google este una dintre putinele companii care poate prelua o idee a companiei Apple si poate crea un produs cu adevarat grozav in baza sa. Spre deosebire de Samsung, cei de la Google inteleg ce inseamna sa faci produse care sa ofere o experienta buna de utilizare, iar aceste noi casti cu suport pentru Google vor fi cel mai probabil concurente serioase pentru castile AirPods ale celor de la Apple.

“The latest beta of the Google app is rolling out today and it reveals a great deal of new information about “Bisto.” References to a new device type emerged with version 7.0 in April and only returned earlier this month to the app. With version 7.10, we now know much more about this device, including that Bisto in fact refers to headphones that run Google Assistant.”