Windows 10 – Age of Empires IV a fost Anuntat

Windows 10 va fi primul sistem de operare pentru care Age of Empires IV va fi lansat de catre compania Microsoft in cursul anului viitor.

Windows 10 este principalul sistem de operare pentru calculatoare si laptop-uri al companiei Microsoft, iar in cursul noptii trecute Age of Empires IV a fost anuntat pentru el. La putin peste 20 de ani de la debutul seriei, cei de la Microsoft au anuntat Age of Empires IV pentru Windows 10, continuarea jocului urmand a fi disponibila exclusiv pentru aceasta versiune a sistemului de operare, cel putin in perioada lansarii.

Windows 10 este un sistem de operare cu sute de milioane de utilizatori la nivel global, iar oferirea Age Of Empires IV exclusiv pentru el este o alege logica. Microsoft vrea sa convinga cat mai multa lume sa instaleze Windows 10, iar Age of Empires IV va aduce cu siguranta foarte multi nostalgici catre aceasta versiune a sistemului de operare, pentru ca jocul este asteptat de multa lume.

Windows 10 ar putea avea unele noile functii pentru jocuri implementate in Age of Empires IV, iar acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru exclusivitate. Cei de la Microsoft nu au oferit detalii cu privire la noutatile pe care Age of Empires IV le va aduce pentru fanii din intreaga lume, dar ar putea exista cateva surprize pentru cei care vor decide sa cumpere jocul pentru Windows 10 cand va fi lansat.

Windows 10 – Age of Empires IV a fost anuntat

Windows 10 a avut si are parte de foarte multe imbunatatiri implementate de catre Microsoft pentru a oferi cele mai bune performante in jocuri. Compania americana s-a gandit sa ajute mai mult utilizatorii cu calculatoare slabe, dar si dezvoltatorii de jocuri, asa ca Age of Empires IV ar putea veni si cu unele surprize interesante din acest punct de vedere, iar fanii vor fi cu siguranta multumiti.

Windows 10 urmeaza sa aiba o actualizare majora in toamna acestui an, mai exact Fall Creators Update va fi lansat de catre cei de la Microsoft pentr utilizatori. Age of Empires IV nu va fi lansat impreuna cu Fall Creators Update pentru Windows 10, iar asta pentru ca el nu va fi pregatit pentru a fi oferit pana atunci, dar vor exista multe imbunatatiri pentru jocurile care sunt acum disponibile public pentru noi.

Windows 10, la fel ca toate versiunile sistemului de operare Windows, are marele avantaj al faptului ca este folosit de catre extrem de multe persoane. Dezvoltatorii acorda prioritate platformei Windows, fie ea Windows 10 sau alta, pentru dezvoltare de jocuri, asa cum iOS-ul beneficiaza de acelasi lucru in fata Android, asa ca e greu de spus cand am putea vedea Age of Empires IV disponibil si pe Mac.