Prima Pagina Windows 10 Windows 10 – Functia Copiata de la Mac si Apple

Windows 10 – Functia Copiata de la Mac si Apple

Windows 10 are doua functii foarte utile ale iPhone si Mac copiate de catre Microsoft in Fall Creators Update ce va fi lansat in toamna pentru clienti.

Windows 10 are implementata o noua functie de catre compania Microsoft, aceasta fiind copiata de la iOS 10, Mac si compania Apple pentru calculatoarele din lumea intreaga. Vorbim despre o functie care in momentul de fata este oferita in versiunea beta a Windows 10 Fall Creators Update, dar care va fi disponibila public pentru toata lumea din momentul in care aceasta actualizare va fi disponibila global din toamna.

Windows 10 are o noua functie pentru aplicatia pentru poze care permite crearea de colaje foto-video numite Memories, la fel ca in aplicatiile Photos ale Apple. In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza aceasta noua functie pe care Windows 10 o va avea in aproximativ o luna si jumatate, ea fiind extrem de utila pentru cei care vor sa vada rapid cele mai frumoase momente din vacante.

Windows 10 foloseste serviciul Microsoft Graph pentru a crea aceste colaje foto-video cu fundal sonor, diverse teme fiind oferite de catre Microsoft pentru utilizatori. Desigur ca Windows 10 va permite inclusiv crearea propriilor teme si adaugarea propriului fundal sonor, asa ca vorbim despre personalizare aproape completa pe care compania Microsoft o ofera pentru utilizatorii acestei aplicatii pentru poze.

Windows 10 – functia copiata de la Mac si Apple

Windows 10 va permite inclusiv selectarea unor poze care sa fie prezentate pentru mai mult timp, sau cu anumite efecte intr-un colaj foto-video, totul cu optiunile existente in aplicatie. Mai mult decat atat, tot ceea ce este creat prin aplicatia pentru poze a Windows 10 este salvat intr-o memorie pentru utilizare viitoare, aceasta putand fi deasemenea modificata de catre utilizator in functie de ceea ce are nevoie.

Windows 10 nu va avea doar aceasta functie preluata de la iOS si macOS, deoarece compania Microsoft va implementa si optiunea de a cauta printre elementele din poze. Mai exact, fie ca vorbim despre cladiri, scaune, mese, sticle, mingi, un ocean, o plaja, un munte, aplicatia pentru poze a Windows 10 va sti sa le gaseasca pe toate folosind un sistem de inteligenta artificiala, similar celui creat de catre Apple.

“Using the new app in Windows 10, users will be able to create memories out of their photos and videos. The update brings some useful new features, such as the ability to search for photos by theme or content. The app utilizes Microsoft’s Graph service to automatically create memories using your photos and videos.”

Windows 10 va avea practic functii pe care utilizatorii iOS le au de mai bine de un an de zile din partea companiei Apple, multe fiind foarte apreciate inca de la lansare. Microsoft nu pare sa vina acum cu ceva complet nou pentru Windows 10, ci doar sa ofere ceva ce concurentii sai au implementat, asa ca va fi interesant de vazut in ce conditii lumea va vedea aceste functii ca fiind superioare, sau inferioare, celor ale Apple.

 • VYC

  Mare functie. Cred ca sunt zeci de programe care fac asa ceva inainte de a lansa apple cu mult. Oare apple de unde a furat-o? Asa s tot intamplat si cu tweaks-urile din cydia. Dezvoltatorii le-au creat apoi apple a implementat in ios.

 • Srb Srb

  Apple nu face mizerii…aceasta este un feature by default nu trebuie sa cauti alte programe kkturi etc

 • VYC

  Mda srb. Daca apple iti ofera un vibrator inclus la pachet , cred ca ti-l infigi direct in ….. pentru tine apple e Dumnezeu. Eu zic sa mai si revii la realitate.

 • Dezvoltatorii aia au folosit un SDK al Apple. In termenii si conditiile de utilizare se specifica faptul ca Apple poate prelua orice e facut cu el.

 • Srb Srb

  Tu ai ganduri din astea. Doar samsung va ofera pixuri by default,probabil faci prostii

 • doar ca voi platiti 500 pe apple pencil 😀 ptr aceleasi prostii

 • Dragodon

  Asa este, inca o incercare disperata de a atrage clickuri. Cand am văzut titlul m-am gândit oare ce funcție au putut sa copieze astia de la Microsoft avand in vedete ca Windows oricum este mai flexibil si are mai multe opțiuni decât Macos dar dupa aceea am citit conținutul.

 • Srb Srb

  Ala macar e the best. Macar are si forma si marimea mai buna. Daca tot faci o prostie sa o faci cu ceva cu care simti ceva :))