HomePod – Configurarea Boxei cu iPhone (VIDEO)

HomePod, boxa inteligenta a companiei Apple, va necesita configurare cu iPhone, sau iPad, inclusiv folosind asistentul personal Siri al companiei americane. Aseara am vazut o prima imagine care ne arata cum vom putea configura HomePod, insa astazi avem trei clipuri video care ne arata in detaliu cum se va desfasura acest proces foarte important pentru cei care vor cumpara produsul de la Apple.

HomePod va fi foarte usor de configurat, compania Apple gandind intregul proces pentru a fi la fel de simplu precum cel oferit in cazul castilor AirPods. HomePod va necesita configurarea Siri pentru a prelua comenzile noastre vocale, el urmand a controla in totalitate boxa inteligenta,a sa ca nu va ganditi sa o cumparati daca nu cunoasteti bine vreuna dintre limbi.

HomePod va necesita deasemenea alegerea camerei in care va fi plasat, pentru ca isi configureaza mcirofoanele special pentru diverse tipuri de camere. Separat de toate acestea, HomePod va functiona doar cu o conexiune de internet si va permite inclusiv controlarea Apple TV, sau a unor dispozitive HomeKit, asa ca va avea o utilitate foarte mare, daca aveti multiple produse compatibile cu ea.