Samsung Galaxy Note 8 – Noua Dezvaluire Inaintea Prezentarii

Samsung Galaxy Note 8 are o noua culoare dezvaluita astazi cu doar cateva ore inaintea lansarii oficiale pregatite de catre coreenii de la Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat peste mai putin de 10 ore de catre compania Samsung, iar in cimaginea de mai jos putem vedea o noua culoare pregatita pentru acest smartphone. Compania Samsung vrea sa vanda Samsung Galaxy Note 8 intr-o noua culoare incepand de anul acesta, ea fiind dezvaluita de catre celebrul leaker evleaks, acesta obtinand imagniea cel mai probabil chiar de la compania Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 este practic pregatit oficial pentru a fi dezvaluit de catre compania Samsung, insa in general “pe ultima suta de metri” apar informatii noi de acest gen. Acum vorbim doar despre o noua culoare, insa pana diseara am putea afla si alte surprize ale Samsung Galaxy Note 8, preturile europene fiind una dintre cele mai mari griji ale celor de pe continent, ele urmand a fi foarte mari.

Samsung Galaxy Note 8 in culoarea gri urmeaza sa aiba un panou frontal negru, acesta complimentand intregul design al telefonului, care nu are un decupaj in zona superioara. Acesta este unul dintre cele mai bune lucruri facute de catre cei de la Samsung pentru Samsung Galaxy Note 8, iar asta deoarece clientii vor vedea un design fluid si elegant pentru noul sau smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 – noua dezvaluire inaintea prezentarii

Samsung Galaxy Note 8 Dezvaluire Prezentare

Samsung Galaxy Note 8 va avea un Infinity Dispaly SuperAMOLED cu diagonala de 6.3 inch, acesta fiind cu doar 0.1 inch mai mare decat cel din Samsung Galaxy S8 Plus. Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea si o rezolutie de 2960 x 1440 pixeli pentru ecran, la fel ca in cazul Samsung Galaxy S8, ecranele beneficiind practic de tehnologii identice, asa cum se anunta inca de acum cateva luni de zile.

Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea chip-uri Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 8895 in care Samsung va include 6 GB RAM spre deosebire de modelele din primavara. Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut in versiuni cu minim 64 GB spatiu de stocare, insa optiunile ar urma sa ajunga pana la 256 GB spatiu de stocare, desi preturile vor fi pe masura asteptarilor celor care vor dori aceste modele.

Samsung Galaxy Note 8 va avea si o camera duala integrata, aceasta avand senzori de imagine de ultima generatie, o baterie de 3300 mAh urmand a sustine totul. Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat astazi, insa va fi pus in vanzare abia din data de 15 septembrie, cu precomenzi deschise din 24 august, preturile urmand a incepe de la valoarea de 940 de euro pentru a ajunge la aproximativ 1200 de euro.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat astazi intr-o conferinta care va incepe la ora 18:00.