iPhone 8 – Data de Prezentare Anuntata de Operatori

iPhone 8 are data de prezentare confirmata de catre operatori de telefonie mobila din Franta, acestia pregatindu-se pentru dezvaluirea celui mai astepta telefon.

iPhone 8 pare sa aiba astazi data de prezentare anuntata de catre surse din interiorul unor operatori de telefonie mobila din Franta, compania Apple parand sa-i fi anuntat in legatura cu evenimentul. Informatia pare sa fi ajuns de la operatorii de telefonie mobila la presa, iar acum lumea intreaga urmeaza sa afle ca iPhone 8 ar urma sa fie prezentat de catre compania Apple in data de 12 septembrie.

iPhone 8 era zvonit pana acum ca urmand sa fie prezentat in 5 sau 6 septembrie, ori o saptamana mai tarziu si se pare ca a doua varianta este cea valabila. Compania Apple a mai prezentat terminale iPhone in zile de mari, desi de obicei alege zilele de miercuri, asa ca data de 12 septembrie pentru a prezenta iPhone 8 pentru lumea intreaga nu este una neobisnuita, asa cum probabil multi si-au imaginat pana acum.

iPhone 8 are data de prezentare anuntata catre operatorii de telefonie mobila deoarece acestia trebuie sa pregateasca materiale promotionale pentru noul produs al Apple. Mai exact, dupa prezentarea iPhone 8 website-urile operatorilor ar trebui sa aiba deja informatii cu privire la noul smartphone si poze cu el, asa ca trebuie sa stie din timp ca trebuie sa isi pregateasca echipele de programatori pentru prezentarea produsului.

iPhone 8 – data de prezentare anuntata de operatorii de telefonie mobila

iPhone 8 data prezentare anuntata

iPhone 8 va fi prezentat impreuna cu iPhone 7S in data de 12 septembrie, deci ambele produse vor fi dezvaluite pentru lumea intreaga in acea data. Dupa prezentare, Apple ar trebui sa deschida precomenzile pentru iPhone 8 si iPhone 7S in data de 15 septembrie, adica exact atunci cand Samsung urmeaza sa lanseze oficial Samsung Galaxy Note 8, dar intr-un context pe care nu si l-ar fi dorit.

iPhone 8 ar urma sa fie lansat impreuna cu iPhone 7S pe data de 22 septembrie, daca Apple va urma lansarile traditionale, dar totul ar putea fi amanat pana pe 29 septembrie. Aceasta a doua ipoteza este putin probabila deoarece iPhone 8 si iPhone 7S ar reprezenta prea putin din vanzarile iPhone in ultimul trimestru fiscal si se asteapta ca ele sa depasesca cu mult 11 milioane de unitati doar in weekend-ul lansarii.

“The information comes from a source that is usually reliable around Cupertino, but we prefer to use the conditional: the keynote of the iPhone 8 would not be on the 6th, but on Tuesday, September 12, 2017.”

iPhone 8 prezentat pe data de 12 septembrie pare un zvon extrem de plauzibil, din punctul meu de vedere, asa ca ar trebui sa il tratam cu toata seriozitatea, pentru ca exista sanse foarte mari sa fie adevarat. Era destul de greu de crezut ca Apple ar putea prezenta iPhone 8 pe data de 6 septembrie, dar asta a ramas o posibilitate pana acum, iar saptamana viitoare ar trebui sa vedem invitatiile trimise pentru eveniment.

5 COMENTARII