SAMSUNG GALAXY NOTE 8 LIVE STREAM VIDEO

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 LIVE STREAM VIDEO iti va permite sa vezi in direct toate noutatile pe care compania Samsung le va anunta pentru noul smartphone.

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 va fi prezentat oficial la ora 18:00 de catre compania Samsung in cadrul unui eveniment care va avea in New York, iar mai jos aveti un live stream care va ajuta sa vedeti evenimentul. SAMSUNG GALAXY NOTE 8 este cel mai asteptat smartphone al lunii august pentru va vine cu foarte multe noutati importante, dar si la un an de la cel mai mare esec recent al coreenilor.

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 va fi prezentat astazi de catre compania Samsung si disponibil pentru precomanda chiar incepand de maine, graba avand la baza dorinta de a oferi produsul inaintea iPhone 8. SAMSUNG GALAXY NOTE 8 urmeaza sa fie lansat oficial pe data de 15 septembrie, atunci cand ar trebui sa inceapa precomenzile pentru iPhone 8, compania Samsung urmand a avea parte de o lansare cam trista.

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 LIVE STREAM VIDEO

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 live stream va va permite totusi sa va convingeti daca toate zvonurile aparute in ultima perioada despre acest smartphone sunt adevarate, sau nu, mai ales ca asteptarile sunt mari. Acestea fiind spuse, prezentarea SAMSUNG GALAXY NOTE 8 urmeaza sa inceapa la ora 18:00, iar atunci il veti vedea pe presedintele diviziei mobile stalcind cuvinte in limba engleza de doar pentru ca vrea neaparat sa fie prezent pe scena evenimentului din New York.

https://www.youtube.com/watch?v=rD37VVMda88

42 COMENTARII

  1. I-auzi Viorel ce tupeu pe zaone asta : “iar atunci il veti vedea pe presedintele diviziei mobile stalcind cuvinte in limba engleza doar pentru ca vrea neaparat sa fie prezent pe scena evenimentului din New York.”
    Stalcind cuvinte in engleza??? Ia sa te iei de el,cum își permite așa ceva,mai ales dacă nu vorbește fluent engleza?

  2. Și ce sa văd la prezentarea asta? Fata de S8+ din China cel cu 6 gb de ram de acum jumătate de an o sa vedem următoarele “noutăți”:
    1. Același procesor-SD835
    2. Același număr de rami(6gb)
    3. Aceasi placa video-Adreno 540
    4. Același infinity dispaly(0.1″ nu prea se pune)
    5. Același android nougat
    6. Același design
    Eventual o sa vedem noi modalități de mâzgălire cu pixul și la camera duala ceva noutăți(pe lângă efectul bokeh copiat de la 7 plus).

  3. SD 835 umilește concurenta(7 plus) așa cum au făcut-o device-urile pe care rulează?
    Vreau doar sa subliniez doar faptul ca diferentele(asta dacă ele chiar exista) sunt marginale spre deloc fata de S8+ cu 6gb ram.
    Mai bine scoteau un S8 și Note 8 și gata,ca pe vremuri ca sa zic asa. S8+ cam e in plus,și nu o spun doar eu ci și review-erii de pe diferite site-uri tech.
    Răspunsul tău e tipic,dacă nu vine cu nimic nou o băgați pe aia ca ce ai vrea,doar nu bun și specs-urile de acum jumătate de an?
    La anul in ian-feb de ce e nevoie de SD845 dacă SD835 rupe tot?

  4. Tare asta cu “încerc sa le înțeleg”! ???
    La Chin Chun Chan vei depune eforturi serioase ca sa înțelegi ce zice.
    Mie îmi place de Mr. Mufă Jack care așteaptă aplauze când zice ceva haios(după părerea lui) și aplauzele nu mai vin decât cu o mică întârziere.

  5. google pixel se pare ca renunta si el, essencial phone a renuntat si el, si mai sunt…eu cred ca si samsung va incepe sa renunte in maxim 2 ani

  6. Nu pot sa cred! Vreau sa-l văd pe Mr. Mufă Jack cum zice la anul(cred) : ” and it doesn’t have audio jack just like all others” așteptând ropote de aplauze de la audiență!

  7. Hai ca începe un nou episod din serialul Note pe Comedy Channel in 5 minute! ?
    Sper sa-l văd cursiv nu ca in anii trecuți de tot pica transmisia.

  8. sincer daca lasau mufa, chiar si cu tehnologia avansand, multa lume nu ar fi trecut la wireless sau mufa usbc/lightning La multa lume nu ii place sa faca schimbari majore,le este frica “de nou”
    Dar e ok, Apple face asta, iar ceilalti nu, adica nu este brusca trecerea

  9. Sincer încet, încet te transformi în Scrb, pentru ca începi sa ai abordarea specifica lui Srb (la Samsung ca la Apple Dumnezeu cu mila…. Fuguta de pe site, cine știe pe unde)

  10. Am scris și bh-801,astea pt convorbiri. Bh-604 acasă când vreau sa ascult muzica in liniște,se aud spectacol și acum și nu au 2 kg cum zici tu. Deși par mari sunt foarte comode chiar și la utilizare îndelungată.

  11. Atat? Pai ce ai vrea sa-ti mai zic? A apărut cumva 7S și nu știu eu? Nu vezi ca nici măcar o ora nu a durat prezentarea? Și bineînțeles trebuia sa compare ei Note 8 cu 7 plus-ul de acum un an de zile ca ce tare e la camera.
    Multele liniuțe alea erau asemănările între S8+ și Note 8. Tu mi-ai cerut sa zic diferențele dintre un iPhone 7 și un telefon care încă nici nu s-a lansat,tot ceea ce știu despre el e din zvonuri și atât.
    Zi-mi tu in afara de cameră și pix(doar atât?) cu care poți colora planșe de desen mai nou ca fiu-miu de 5 ani ce diferențe sunt între S8+ cu 6gb și Note 8?

  12. Ai înțeles ce am spus în acel comentariu? “Când va venii timpul” (cred ca pe asta poți sa o înțelegi)
    Ai dreptate, Samsung nu trebuia sa compare camera dubla a lui N8 cu cea a lui i7 Plus, a fost o greșeală, pentru ca nu e nimic de comparat aici, și S7 Edge șterge pe jos cucu camera lui i7 Plus și e single camera

  13. Portul jack in domeniul audio profesional este folosit in toata lumea. Nu am auzit ca profesionistii in audio sa fi trecut pe mufita aia penibila bagata de Apple. In plus cu acea mufita au blocat posibilitatea de a asculta in casti si a incarca in acelasi timp. Si asta au aplicat-o la un telefon care nu are nici macar Wireless Charging. Mi se pare bestiala “logica” asta ilogica.

  14. Dar in pachet ti se ofera casti cu fir care daca e telefonul la incarcat nu prea faci nimic cu ele. Si 7 Plus se incarca in peste 3 ore… Daca vrei wireless trebuie platit in plus