SAMSUNG GALAXY NOTE 8 LIVE STREAM VIDEO

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 LIVE STREAM VIDEO iti va permite sa vezi in direct toate noutatile pe care compania Samsung le va anunta pentru noul smartphone.

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 va fi prezentat oficial la ora 18:00 de catre compania Samsung in cadrul unui eveniment care va avea in New York, iar mai jos aveti un live stream care va ajuta sa vedeti evenimentul. SAMSUNG GALAXY NOTE 8 este cel mai asteptat smartphone al lunii august pentru va vine cu foarte multe noutati importante, dar si la un an de la cel mai mare esec recent al coreenilor.

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 va fi prezentat astazi de catre compania Samsung si disponibil pentru precomanda chiar incepand de maine, graba avand la baza dorinta de a oferi produsul inaintea iPhone 8. SAMSUNG GALAXY NOTE 8 urmeaza sa fie lansat oficial pe data de 15 septembrie, atunci cand ar trebui sa inceapa precomenzile pentru iPhone 8, compania Samsung urmand a avea parte de o lansare cam trista.

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 LIVE STREAM VIDEO

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 live stream va va permite totusi sa va convingeti daca toate zvonurile aparute in ultima perioada despre acest smartphone sunt adevarate, sau nu, mai ales ca asteptarile sunt mari. Acestea fiind spuse, prezentarea SAMSUNG GALAXY NOTE 8 urmeaza sa inceapa la ora 18:00, iar atunci il veti vedea pe presedintele diviziei mobile stalcind cuvinte in limba engleza de doar pentru ca vrea neaparat sa fie prezent pe scena evenimentului din New York.

https://www.youtube.com/watch?v=rD37VVMda88