iPhone 8 – Mai mult Spatiu de Stocare si RAM

iPhone 8 va fi vandut cu mai mult spatiu de stocare decat iti poti imagina, dar asta pentru ca va avea si un pret de vanzare foarte mare stabilit de catre Apple.

iPhone 8 urmeaza sa fie vandut de catre compania Apple cu mult mai mult spatiu de stocare decat ete oferit in actualele modele de terminale iPhone. Informatia a fost oferita astazi de catre surse asiatice care au avut in trecut informatii perfect valide in legatura cu produsele Apple care inca nu au fost lansate, ea afirmand ca iPhone 8 va fi vandut in modele cu 64 GB, 256 GB si 512 GB spatiu de stocare.

iPhone 8 va avea, practic, spatiu de stocare dublu fata de ceea ce ofera iPhone 7 in momentul de fata, iara asta in mod surprinzator, pentru ca niciun zvon nu a sugerat aceasta schimbare. Acesta este primul zvon care sugereaza faptul ca iPhone 8 va fi vandut de catre Apple cu atat de mult spatiu de stocare, insa avand in vedere pretul care urmeaza sa fie perceput, poate ca este si normal sa vedem o asemenea schimbare.

iPhone 8 va fi vandut practic intr-o versiune de baza cu 64 GB spatiu de stocare, aceasta putand costa totusi minim 1100 de dolari, sau euro, in momentul lansarii. Modelul “mediu” al iPhone 8 va avea 256 GB spatiu de stocare, in timp ce modelul de top ar urma sa aiba 512 GB spatiu de stocare, mai mult decat unele laptop-uri vandute de catre cei de la Apple in momentul de fata, dar asta conteaza mai putin.

iPhone 8 ar putea fi vandut cu mai mult spatiu de stocare

iPhone 8 spatiu stocare

iPhone 8 si iPhone 7S ar urma sa fie vandute in modele cu 64 GB spatiu de stocare, insa toate cele trei noi modele vor avea inclusiv 3 GB RAM standard. iPhone 8 cu minim 64 GB spatiu de stocare a mai fost zvonit, insa acum auzim pentru prima oara despre modelul cu 512 GB spatiu de stocare, iPad Pro 2017 fiind primul iDevice al celor de la Apple care are atat de mult spatiu de stocare oferit, cantitatea fiind enorma pentru un smartphone.

iPhone 8 va avea memoriile NAND cu spatiul de stocare cumparate de catre compania Apple de la multipli producatori, fiecare fabricand cate un tip de memorie in parte. Mai exact, memoriile NAND de 64 GB si 256 GB spatiu de stocare ar urma sa fie fabricate de catre Toshiba si Sandisk, in timp ce memoriile de 512 GB ar urma sa fie fabricate de catre Samsung si Hynix, iPhone 8 beneficind de o diversitate similara cu cea pe care am vazut-o si la alte modele ale iPhone.

“iPhone’s hard drive has a donut. In fact, this year’s hard drive capacity should be 64G (Toshiba, Sandisk), 256GS (Toshiba, Sandisk), 512G (SAMSUNG, Hynix). But iPhone8 (should be called Edition) RAM or 3G.”

iPhone 8 cu atat de mult spatiu de stocare nu este greu de crezut, avand in vedere ca va fi si foarte scump, compania Apple trebuind sa justifice cumva pretul foarte mare. E posibil ca iPhone 8 cu 512 GB spatiu de stocare sa coste peste 1300 de euro in Europa, dar sunt sigur ca se vor gasi destui clienti si pentru un asemenea model, altfel compania Apple nu ar fi decis vreodata sa il ia in considerare pentru lansare.

18 COMENTARII

  1. Usor, usor au realizat si ei ca e necesar mai mult spatiu de stocare si mai mult ram pt anul in care suntem. Ca nu mai suntem in 2013. Imi place ca si ram se adauga ca ei spuneau ca nu e necesar si fanii ca e “optimizat” ios-ul si de aia nu are nevoie de mai mult. Nu e optimizat, e chel de functii si de aceea nu ii trebuie. Dar cand mai baga si ei 2 functii in plus pac tre sa bage si ram.

  2. Eu totuși tind sa cred ca va fi 128,256,512. 7/7+ a venit cu minim 128 gb doar datorită noutății ca a venit cu o culoare aparte. iPhone 8 pe lângă ca e iPhone aniversar vine in schimb cu mai multe noutăți decât o banala culoare și de aceea cred eu ca va fi 128 gb de baza,apoi 256 și 512.

  3. Da, Samsun face unele piese bune….pacat ca nu-s in stare sa faca si telefoane bune, sau un OS ca lumea…in schimb televizoarele sunt grozave!

  4. Îl umpli rapid cu câteva ore de filmare hd. Eu am 64 aproape full. 7000 de poze, 2000 de melodii și 24 de filmări, ce mai faci?

  5. Și cea mai veche poză de pe
    iPhone o am din 2004 când făceam poze cu cameră digitală apoi cu nokia etc. Toată viața mea digitală e în iPhone ??

  6. Am 50GB de Cloud și pozele le am salvate pe telefon la rezoluția originală, de aceea ocupă destul de mult. Oricum back up am la tot, nu stau în Apple

  7. Eu l-am folosit telefonul ca să filmez în concediu de exemplu. 6 minute de film 1080p/60fps îmi ocupă 1GB. Aplicația Poze și Cameră cu tot conținutul îmi ocupă 23GB

  8. La ce am smartphone dacă depind de PC să-mi văd pozele de acum 7 ani? Pe telefon le-am pus ca să le iau cu mine oriunde. Cred că de fapt asta e ideea

  9. Plus că vreo 700 de melodii cumpărate din iTunes în format AAC ocupă mai mult ca un simplu MP3 și clar sună mult mai bine, de aceea a meritat investiția